AtaTrkmn BitanesininAnnesi kendi oturmak istiyosa oturtabilirsiniz benim kurtlu 2 aylıkken kucağımda kendini öne itip kalkıyodu oturmak için 5 aylıkken desteksiz oturup oyuncaklarıyla oynuyodu karışmıyodum
Dorukveannesii BitanesininAnnesi 4.5 aylıktı hep kalksın istiyordu sonra 5.Ayında yastıklarla destekli oturtmaya başladım ama baktım yastıkla olmuyor sonra bebeyatmaz aldık öyle daha rahat oturdu
sabirsizbebek15 BitanesininAnnesi bizimki 4 buçuk aylıktı oturmaya çalışıyordu dr artık destekli oturabilir dedi
Zeynept Kendini hazır hiss ediyorsa yani oturmaya çalışıyorsa oturta bilirsin her bebeğin gelişimi aynı değildir.Uzun süre kucakta senin desteğinle otura bilir, tek başına önlemler alarak alıştırma yapa bilirsin kısa süreliğine.
BitanesininAnnesi AtaTrkmn aa ne guzel masallahh buda cok yaramaz hep gezdırılmek ıstıyo bende oturtcam artık
Aryasare BitanesininAnnesi Kızım 4 bucuk aylık oturmayı sevdiği bebeyatmaz aldım için gün içinde oturtuyorum kısa kısa 😊
ybk2019 BitanesininAnnesi 4 buçuk aylıkken falan oturmak istiyordu oturttum şimdi tam 7 aylık emekleme pozisyonuna gelip tekrar duzelip kendi oturabiliyor tekrar ☺️
Delal Benim bebegim 2 ay 21 gunluk kucagimda oturtuyorum yatmiyo oturunca rahat ediyo saatlerce oturabilir yani sesi cikmiyo cok mutlu o sekilde dilerim bi sorun olmaz
Delal BitanesininAnnesi bana kalirsada erken ama kafasini kaldirip oturmak istiyo oturunca susuyo insallah bisey olmaz