Zeyneppppp Kazlar haftaya 2 aylık aşımızı olcaz burda yazılanları görünce cok korkuyorm asıdan sonra neler yapmam gerekiyor tecrübeli anneler yazablr mi basıma neler geleblr ve ne yapmam gerekiyor. En azından önceden bileyim ki basıma gelince panik olup korkmayayım 🤦
handhnde Zeyneppppp korkma hiç bir şey olmaz. Ara ara Ateşini kontrol edersin, 37,5 üstüne çıkarsa ates düşürücü verip. İnce giydirsin. 37.5 altında ateş düşürücü vermeki vucudu direnç kazansın , savaşsın. Birde o gün biraz huzursuzlanabilir. Oda çok normal.
Deletedmom280 Zeyneppppp bzde hıc ates yapmadı uyku yaptı 4 gn bynca misil misil uyudu ara ara atsnı kontrol ettm
Kahve_keyfi Zeyneppppp canım gitmeden banyo yaptır agrı kesici ver hiç bişey olmuyor biz sorun yasamadık sadece akşama kadar huysuz oluyor oda kolun agrısı tek olduğu için
Fatma_mehmet1 Zeyneppppp hiç kötü düşünme bende bir hafta oldu yaptıralım ana çok şükür hiç ateş falan çıkmadı çok hafif huysuzlugu oldu büyük ihtimal kucağımıza alınca aşı yeri agrıdıgı içindir onun harici gayet iyiydi
Sesen Verem aşısı koluna vuruluyor diğer aşılar bacaktan koluna vurulan aşı döküntü yapacak 1-2 gün sonrada yapabilir 1-2 ay sonrada yapabilir korkma , birde rota aşısı zamanı gelmiş bence rotayı da yaptır (özel aşı)
Denizdemirr Zeyneppppp bşr hafta oldu bende yaptıralı bizimkindr az bişey ateş çıktı biraz şapkasını çıkardım ateş düşürücü verdim sonra uyudu ama biraz huysuz olabiliyorlar kolu ağrıdığı için inşallah sizde ateş çıkmaz 🙏
linakusunannesii 10 gün sonra bizimde 2.ay aşı zamanı geliyor bende çok korkuyorum ve daha ateş ölçer alamadım hiç bi yerde yok bu corona yüzünden herkes almış ateş ölçer hiç bi yerde bulamadım. Ve bulsam bile hangisi iyi yanlış sonuç vermez bilmiyorum önere biliceğiniz bi marka varmı . Ve doktorum bu 2.ay aşısını sağlık ocakları yapıyor dedi . Aceba sağlık ocağındaki hemşire mi arıcak bizi yoksa benim mi aramam lazım bilmiyorum. Rutin seyler için aradığında hastanede vurduruyorum aşılarını demiştim 2.ay aşısını o zaman sağlık ocağı vurucağını bilmediğim için.
defnesmomm linakusunannesii eczanelerde ateş ölçer satılıyor, bulamıyorsanız internetten sipariş de verebilirsiniz. Bebeklere tüm aşılarını sağlık ocakları yapıyor, aşı kartı veriyorlar size, hangi tarihte gelmeniz gerektiğini söylüyorlar.
Zeyneppppp linakusunannesii saglık ocagını arayıp bilgi alabilirsin biz hep orda yaptgımız için bizi arıyorlar bir gün ömceden