qlfmm Bebeğim 2 bucuk aylık hala su vermedim ebemiz verme diyor büyüklerimiz su vermeden olurmu ver diyor ne yapacağımı bilemedim siizn önerileriniz nelerdir 🤔
Deletedmom245 qlfmm mama da alıyor mu anne sütümü sadece eğer anne sütüyse su ihtiyacını giderir ama mama veriyorsanız verin birazcık su. 5 aylığız ben 3. Ayından beri mama takviyesi yaptığım için veriyorum.
mikelenjelo35 qlfmm mama da veriyorsan su mutlaka vermelisin.zaten verdiğin şu iki üç çay kaşığı yani bu kadarını mama almsada vermende bı sakınca yok ben verdim.mamaya başlayınca cogalttim su vermeyi.
Ereneren qlfmm canım, benimkide 2,5 aylık. Vermiyorum su. Günde bir yada iki kere mama veriyorum, gerisi meme. Suya gerek yok diye düşünüyorum
Gizay33 qlfmm Canım sadece anne sütü de alsa bebek suya ihtiyaç duyar ben 12 gün oldu doğum yapalı sürekli su veriyorum 1 2 çay kaşığı teyzeme de öyle verme demişti doktor 6 ay vermedi su doktora bi gitti kuzenimin susuzluktan ciğerleri kurumuştu sen kaynamış su ayır kenara gün içinde 1 2 çay kaşığı ver ben öyle yapıyorum
beyzam-ibrahimim qlfmm verme canım zaten bebek 6. Ayına kadar vücuduna ne lazınsa anne sütünden alıyor
Deletedmom336 qlfmm anne sutu alan nebeklere ilk 6 ay baska bir seye gerek yoktur lutfen biraz arastirin mama aliyosa bu konuda cesitli gorusler var gerek yok diyende gerek var diyende bu konuda kendiniz karar verebilirsiniz ama tek anne sutuyse ne gerek🤷♀️
qlfmm Deletedmom336 maalesef keske sadece anne sütü olsa ama mamada veriyorum kimisi ver kimisi 6 aya kadar verme demiş su sonucta zararlı bişey değil yani günde Bi iki çay kaşığı versem yeter sanırım
Fatmanurozgr qlfmm Anne Sütünün Çoğu SU olsada suyun Bi zararı Olmayacağı İçin Doğduğundan Beri Veryorm Şuan 5 buçuk Aylık Ve Sadce Anne Sütü Almasna Rağmen içme suyunu kaynatıp Soğutp 1 2 Çay kaşığndan Hiç Bisey Olmaz Yinede Sen bilirsin 🌸
Deletedmom245 qlfmm o zaman su vermelisin canım, bir iki Çay kaşığı ver sonra artıyor zaten daha fazla içmek istiyor
Emna_1903 qlfmm anne sütü emiyorsa su vermeye gerek yok benim oğlum sadece emdiği için 6 ay boyunca su vermedim herkes ver dese bile anne sütü onun su ihtiyacını karşılıyor zaten
Gamzeli qlfmm yani ben vermistim canim bir cay kasigi kadar agzinda pamukcuk olmasin diye ama sen bilirsin kaynatip sogutup verirdim ne bilyim sicakliyo gibi gelirdi.
Ysmnpnr qlfmm 6 ay öncesine kadar kesinlikle su verilmemeli diyor bütün doktorlar. Mama ile besleniyorsa su zaten var, anne sütü de su ihtiyacını gideriyor. Kesinlikle vermeyin derim.