yuksekipek Tugba6336 benim 2,5 ay kanamam oldu. Rahim Toparlanmamda yaklaşık o kadar sürdü ama psikolojik olarak bebek hareketlenmeye başlayınca sizde neşeleniyorsunuz biraz daha :) bedenen 1 hafta içinde ayaklandkm herşeyim yerine geldi
Arzuuuu Tugba6336 benim de 40 gün kanama sürdü ama ertesi gün ayaklandım hemen işlerimi falan yapıyordum 15 gün içinde de dikişlerim düştü
Meryem Tugba6336 benim tamamen toparlanmam 1 ay sürdü ama 1 sene geçtiği halde soğuk havalarda veya yorulduğumda ağrım hala oluyor 🙄
Tugba6336 yuksekipek bende hareketlendim ama dikiş olan yer ağrıyor doğum yapalı benim de 3 ay olacak dikişlerimde düştü ama hala Arada ağrım oluyor
Tugba6336 Arzuuuu benim de 39 gün bitti kanama ama hala dikiş olduğum yer ağrıyor. Cuma gününe randevu aldım bakalım artık
Aysnbla Doğumum çok iyi çok güzeldi dikişim atıldı odaya çıktım normal halimdeydim lakin doktorun biri gelip dikişli halimle alttan muayene beş parmağın beşide dikişlerimi çok acıttı kendime kızıyorum nasıl izin verdim orda onu azarlamadım diye çok kötü davrandı
Tugba6336 Arzuuuu evet düştü gördüm ama iki tane düşeni de ama iç dikişlerim düştü mü bilmiyorum kontrole gitmedim
Cemreceylin6106 Ben Doğumdan hemen sonra ayağa kalktım sadece odaya gidene kadar sandalyede oturttular çok şükür 1 aya toparlamıştım
Mehmetseyidannesi Benim toparlanmam 2 ayı buldu. İçimde parça kalmış 40 günden sonra kanamam hala sürdü ben adet oldu sanmıştım ama değilmiş.Kürtajile aldılar parçayı 🙈
Muhammedikra Tugba6336 canım benim zor bir doğumum oldu ama hiç durmadım sürekli gezdim dolaştım 20 gün de toparlanmaya basladm
Mehmetseyidannesi Normal doğum yaptım bu arada devlet hastanesinde oldu doğumum .Bebeğin eşi bebekten büyüktü zorlanmışlardı büyük ihtimal ondan oldu patoloji sonucuna göre söyleyecekler nedenini