SedaMeyra 1994 kizim 3 ayini bitirene kadar memede uyudu gunduz uykulari hep memede gece de bazen oyleydi geçiyor sok sukur buyudukce
NazifeGrsrn Bize 3aya yaklastik gunduz dogru duzgun uyumuyor gece sık sık uyaniyor besiginde uyumuyor aramızda yatıyor esim ayakta sallayalim diyo ben istemiyorum
Aleww NazifeGrsrn walla bende sallamıcaö sallamıcam dedim ama şimdi hep öle uyutuorum başka türlü uyumuo cok uzun sürüo uyuması sallamzsam
1994 NazifeGrsrn reflü yatağı aldım ben ayağımızda sallayıp uyutuyoruz yada kucakta uyuyor öylece yatağın üstüne koyuyorum reflü yatağının beşiğinde yatmıyor uyumuyor ağlıyor maalesef
1994 Aleww uyuyor ama bıraktığım gibi uyandır birde dalmasını bekliyorum aslında ama oda çok büyük sıkıntı
NazifeGrsrn Emdigi icin geceleri uyandigindada sallanmak istemeye baslar diye korkuyorum en azindan emip uyuyo geceleri
Meliscikveannesi 1994 ayni sorun bizde de var 2 ay 5 gunluguz uyumuyor ne yapmak gerek anlamadim ki gaz diyorlar baska bisey demiyorlar birde ben ayagimda da sallayamiyorum ayagimda sorun var ne zor bisemis bu bunun yok mu bi cozumuu?
1994 Meliscikveannesi ayağımda sallıyorum ama uyuyor bu sefer bıraktığım gibi uyanıyor iyice sinirlerim yıprandı artık gece gündüz karıştı inşallah bi an önce düzene girer