elif23044 Kızlar kızım 6 aylık ve ayağımda sallamadan uyumuyor ne gündüz ne gece hani uykusu düzenli evet gece hamdolsun uyuyor güzelce ama ayakta sallamaktan belim mahvoldu lütfen bir akıl verin şu uyku eğitimi nasıl oluyo
Asyaaihsnser elif23044 canım sallamaya alıştıysa bundan vazgeçirmek biraz zor olucak yatağına yatır ışığı loş hale getir onunla sakin bir ses tonuyla konuş masal anlatabilirsin sırtını sıvazla elini tut ağlıycak sallanmak istiycek eğer kararlı olursan bir iki seferde alışır hatta uykuya dalma süresi kısalacak ama ağladı diye alıp sallarsan bu artık BÖyle gider
belmayigit elif23044 instagramda baldan anne nin sayfasında salla dur yöntemiyle sallamayı bıraktırma postları var yardım alabilirsiniz. Kelin ilacı olsa başına sürermiş ben sallamıyorum memede ya da kanguruda uyuyor beceremedim eğitimleri 🙈 ama belki size faydası olur 🌸
Asyaaihsnser elif23044 olmazsa da üzülme küçük daha altı aylık zamanla daha güzel olur oturur düzene ünşallah annesi sağlığı yerinde olsunda ❤️🌹