Didooo Kızlaar adetim 6 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı ama adet de olmuyorum . Benim gibi olup daha sonra hamile kaldığını öğrenen oldu mu . Çok endişeliyim . 4 yaşında oğlum ve 11 aylık kızım var Rabbim isteyene versin inşallah 🙏
Feridepoyraz0107 Didooo canım bundan iki sene önce tam bir buçuk ay adet olmadım sonra hamile olduğumu öğrendim ama sonra kaybettim bebeğimi kesin konuşamıyorsun olur olmaz diye ama hayırlısı olsun
deletedmom247 Didooo Testte çıkmadıysa normaldir bence.. Stresten gecikmiş olabilirr içtiğiniz hap varmı? Belki o yapmıştır soğuk algınlığı vs falan.. Birde geçen ay kaçamak olduysa eğer tutmadığı için rahim kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir böyle gecikme oluyor çünkü dikkat etmeniz lazım bu aylarda benim öyle olmuştu :)
Feridepoyraz0107 Didooo yaptım çıkmamıştı sonradan baya geçtikten sonra çıktı kan testi verdim sonra öyle kesinleşti
Didooo deletedmom247 kızımı emzirdiğim için en fazla parol içebiliyorum . Bi ara boğazım çok ağrıdı sürekli parol ve ıhlamur içtim . Geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Eşime soruyorum adam kendinden emin değil çıldırtıyor beni . Allah’ın verdiğini istememek haddime değil ama umarım gebelik yoktur ya çok endişeleniyorum . Cevap için teşekkür ederim 🙏
deletedmom247 Didooo İnşallah yoktur Allah olmayanlara versin. Birde şu durumda ne psikolojik olarak nede ortam olarak kolay olmaz rica ederimm nedemek😌🍂