Oglumask2019 Serpil2019 evet ben kullanıyorum vitaminiks kullanıyorum icnde kara mürver özü de var bağışıklığı güçlendirmek için tavsiye ederim
Elmaliseker Serpil2019 karadut ozu poliviit vitamin zinco surup kullaniyorum ama oyle oyle aman amn istah aclmsi olmadi .. kullann herks memnundu con arstrmstm bze doktr vermsti zayf diye
Serpil2019 Oglumask2019 kilo alımı oluyor in iştah açıyor mu nasıl kaç aylık veya kaç yaşında çocuğunuza acaba
Ozgenur45 Oglumask2019 merhaba oğlum 13 aylık bende düşünüyordum böyle bir vitamin denk geldiğim iyi oldu ne kadar veriyorsunuz ne zamandan beri kullanıyorsunuz etkilerini yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim 😊
Serpil2019 Oglumask2019 birde benm oğlum surekli emmek istiyor ben yemek yemiyor öyle çok zayıf siiznde öyle zayıf ve kilo alımı hemen oldu mu bide bilirsiniz tam hareketle donemleri benm oğlumu çok hareketli
Oglumask2019 Serpil2019 malesef emen bebekler akıllandıkça memeye güvenip ek gıdayı reddedebiliyor… ben çok memnunum kullandığım vitamin surubundan atayim resmini
Serpil2019 Oglumask2019 bundn ben bugün sordum eczane gördüm dediki 2 yaşjna kadar önermem bende kararsız kaldım onn yerine aktardan huncar keçiboynuzu özü aldım ya 😔
Oglumask2019 Serpil2019 bana doktorum önerdi oğlum özellikle diş çıkarırken çok iştahsızlasiyordu zaten doğuştan çok tiksinen bi bebek yemeği önce gelir koklar beğenmezse yemezdi vs. Şimdi öyle bi sorunumuz kalmadı siz bilirsiniz
Oglumask2019 Ozgenur45 içinde ölçeği çıkıyor sabah kahvaltısina karıştırıp veriyorum ben 10 ml. Etkisi olarak ıstah açıyor bide içinde kara mürver olduğu için bağışıklığa da iyi geliyor 🤗