hayalperest_ reinamm reinamm bizim gelin de bıraktı mesleği gitti annesinin evine kardeşim korona ekibinde ödüm kopuyor hastalık kapacak diye 25 yaşında daha kuzum benim ay duygulandım Allah korusun saglikcilarimizi ınşallah.😷😭😭
Yorgunanne07 Mere hemşire olmak istiodum babamda çok isdiodu kader bana gülmedi anne baba oldu 8.sınıf bitmişti dedemler okutmadi en son eniştemle ablam yanına aldi iyikide aldilar şuan ev hanımıyım ablam enisdem evlendirdi beni çok şükür bin şükür
reinamm hayalperest_ Allah sağlık versin. Ben sizi hatırladım. Durduk yere rezillik çıkarıp beni anneliğimden vuran insansınız. Lütfen benmle muhattap olmayın. Ben sizi Allaha havale ettim. O sorsun
Ironsides Mere cocukken kendimi cirkin bulurdumhep daha güzel olmak isterdim gunde 10 kombin yapar dans ederdim💃💃
Yorgunanne07 Mere eniştem demiş kuzum saolsun çocuklarından ayirmadi onlara botaldı bana aldı cikolata aldı bama da aldı sahip çıktı
tosuncukannesi Mere ya anasınıfı öğretmeni yada ingilizce öğretmeni olmak istiyordum çocuk gelişimi önlisans mezunuyum atama olmasada binevi isteğimi gerceklestirdim 🥰