Nrnbirol Oğlum anne sütü aldı hep biberonU hiç bilmiyor alıştıramadım her gece yatmadan muhallebi yiyor ıkı meyveli siz ne verıyorsunuz benim için baya yorucu oluyor inek sütü almıyor vermiyorum biberona nasıl alıştırmam lazım biberon maması varmı bildiğiniz
141315 Nrnbirol bence hiç biberona alıştırma kasığa falan alıştır bardağa falan alıştır benim oğlum da beş aylık hiç biberon almadı alınca oguyor kaşıkla veriyorum alışsın bence 😊
ElifBEG Sinemalya nasıl yapıyorsun canım onu biberon dan geçiyor mu ve tatlandırmak için bişey koyuyor musun içine
Sinemalya ElifBEG sıvı yapıyorm 4ölçeğek süte 1bck tatlı kaçığı pirç unu 1tüp şeker gerçekten tok tutuyor kiloda aldırıyor glutnsz pirnç unu öneriyorm 1ay öncesi sıvı yapıyordm alşsn midesni rahats etmssn diye şimdi biras katı yapıyorm mamadn daha katı tabi biberon emziğni genişletm rahat geçsin diye tok tutuyor önerirm
Senasmyye Nasıl yapıyorsunuz ya benimde kızım beş aylık sma mama veriyorum sütüm yetmiyor gece pirinç unu banada mantıklı geldi
Nrnbirol Senasmyye pirinç unu ben kullanmıyorum pek sağlıklı gelmiyor bana oğlum 16 aylık toplasan 2 paket anca kullanmışımdır
reinamm Senasmyye lütfen bebeklerinze öyle şeyler vermeyin. Kendiniz bisküvi yapıp muz ve keçiboynuzu özü karıştırabilirsiniz. Çok besleyici
Nrnbirol 141315 hep kaşıkla yıyor ama bana zor oluyor biraz biberonla yattığı yerde içse fena olmaz hani :)
GunceVeAnnesi Ben kan ve demir ilacını öğlen pirinç unu ve meyve puresine karıştırıp verdiğim için gece sadece meyve püresi yediriyorum.
Rumeysa34 Kızlar peki bu gece mamaları oluyor bir diğer adıyla kaşık maması o verilebilir mi acaba bebeğim sadece anne sütü alıyor bende 5. Aydan itibaren vermek istiyorum
Nrnbirol Rumeysa34 canım ben oğluma ilk başlarda irmik haşlayıP içine bir meyve rendeliyordum birazda pekmez koyurdum doyurucu oluyor pirinç unu kullanacaksanız tam pirinç unu öneririm