Ebrubal Kızlar kızım 8 buçuk aylık yürümeye çok hevesli koltuk kenarlarından falan yan yan gidiyo kendisi ilk adım ayakkabısı al diyo herkes nasıl bir ayakkabı almalıyım tavsiye verir misiniz🙏🏻
Deletedmom277 Ebrubal Evin içinde ayakkabı giyilmesini önermiyor doktorlar. Bir de yeni yürüyeceği için bence almayın
Organiktavuk Ebrubal yürümeyi öğrensin ayakkabı alırsın canım çok erken ve çok para yazık ben kızım 14aylık 2aydır yürüyor yeni aldım ve karantina başladı 🙈 kokopatik var mesela o tarz alabilirsin alt tabanı kaymıyor en dikkat edilmesi gereken şey çorapla çok kayıyorlar çünkü
[silindi] Ebrubal bız adıdasın stan smıth modellerını aldık hep dogdugundan berı bu modelı gıtıyor once patık olanlarından aldık sonra normal ayakkabı olanlardan tavsıye ederım
Mirays16 Biz Adidas’ın VI Court 2.0 Cnb bebek spor patik diye geçiyor internette bu modeli tercih ettik bi bakabilirsin dilersen canım ☺️
Wish Organiktavuk kesinlikle bende koko patik aldım ve çok rahat etti bebeğim. Hem kendine güveni geldi hem kaydırmadığı için benim içim rahat etti.