As1ioz Kızlar bugun tam 4 aylık olduk beni ne gbi meceralar bekliyo bide ne zaman baslar bu herkesin soyledigi korkunç atak 😢
PrensesAnnesi- As1ioz gerçekten 4 ay çok farklıymış ya 0-3 ay başka bir bebekti sanki huzursuz memnun olmuyor sürekli meme ve kucak biz 4 aya girer girmez başladık
Seyrif As1ioz bebekten bebeğe değişir ama benimkinde gece uykusu kalmamıştı 10dk da bir uyanıyırdu ama merak etmeyin o da geçecek🤗
Seutfu As1ioz olay mahallinden sesleniyorum uyumuyor 🙄 kucaktan asla ınmiyor. Ve hiç memnun degil sürekli bagiriyor. Tesekkurler 4. Ay
2prenssAnnesii As1ioz 6 nisan da 4 aylik oluyor oğlum basladi bile son 1 haftadir hep miz miz huysuz sinirli sinirli emiyo uykusu bi karıştı fln bu atak haftası nasil hesaplanıyor bilen var mi
Tunisinannesi Benimde bebeğim 4 ay 11 günlük çok huysuz. Bilemiyorum bu dediğiniz atak dönemimidir ama,anneden kaynakli stres te etkiliyor çocuğu keza çocukta hissediyor bu durumu. Durduk yere ağlama süreçlerimiz var uykusu geldiğinde çok ağliyor inanilmaz ama sürekli kucakta gezmek istiyor. Ay allahim anlatirken daraldim😔
Armin_14 Valla benimki melek gibi sakindi eskiden 😂 sürekli mızmız şu an kucakta durmuyor, yerde durmuyor şekilden şekle giriyoruz onu mutlu etmek için ama yok depresyonda sanki 😂
02aybrs Bizde bugün 4 aylik olduk neler yaşiycamizi beklıyorum şuan inşallah kolay geçer hepimiz icin🤲
ertugrulbey19 3 aya kadar başka bir bebeğim varmış şimdi ki bebeğim başka bi bebek gibi resmen 😣 Meme reddi, akşam uyumamalar, gece uyanmalar, gündüz 15 dk uyumalar, sürekli bir ağlama mızmızlık uykuya direnme 🤯 Yoruldum ben baya kaldi son 13 günümüz falan 🥴