Ygtek hicran37 Çok ateşi yok canım sakin kal ilk önce. Üstünü hafiflet birtek zıbınla kalsın. Ilık bir duş aldırabilirsin. Yükselirse çay kaşığıyla calpol verebilirsin. Ama korkma aşının amacı bu vücudu ateşle savaşmayı öğrensin. Çok yükselirse verirsin calpol.
Ync Öncelikle üstündekileri cikartn sdce zibnla kalsın eklem yerlerine diz arkası bacakta, kol dirsek önleri ıslak bı bezle silin sakin soğuk suya faln sokmayn calpol icirebilrsinz
hicran37 Ync soğuk bez uyguladım ama bebeğim bronşit hasta etmekten korkuyorum bi sıkıntı olmaz İnşaAllah calpol yok parol yazdı doktorum
03032014 Paranox fitil varsa ceyregını verebılırsınız bana hemsıre öyle demıstı ama ateş olmadı bızde
Nurmry hicran37 doktorum duş aldırmayın 2-3 gün demişti 4 saat arayla calpol vermemi söylemişti geçmiş olsun
Mavisever hicran37 Calpol verin üzerini soyun. Eğer yükselmeye devam ederse paranox fitil atın yarımını bize doktorumuz öyle söyledi.
mikelenjelo35 hicran37 ondan verip anlina koltuk altına ıslak bez koyarsan cabuk sonuç alırsın.benim.kizimda dişten ateslenmisti .oda 37.7 di böyle yaptım bı on dakikaya düştü.ama senin bebeğin küçük ölçüsü ne bilmiyorum yani parol ne kadar verilir bilmiyorum.
Tugcelsa ilacı varsa bile hemen verme canm bekle biraz takip et. 39.5 a kadar yükselmişti bizim.38 i gecmezse verme ilac .soydur üzerini gerekirse sadece prima ile kalsın .ılık uygulama yap eklem yerlerine.geçmiş olsun 🙏
mikelenjelo35 hicran37 2 aylık bebeğe kaç saat arayla veriliyor bilen varmı? Islak bez koy kaç saat arayla veriliyor biliyorsan ateşi olmasa en azından bir iki gün düzenli ver.duser ins hemen.
Armin_14 Calpol düşürüyor ama yine çıkıyor maalesef sürekli kontrol et canım bizimki 39 u buluyordu üstünü ince giydir