DenizAlpinAnnesi Tam olarak nasil birsey bu meme reddi , oglum ac oldugu halde memeyi agzina aldigi an kivranarak sinirlenerek emmeye calisiyor geri itiyor kendini agliyor , bu meme reddi mi? Bu arada 4 ay 21 günlük
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi gaz olabilir mi kuzum meme reddine de benziyor bizde de var şuan ama aç olduğu halde benimki kucağıma yatırıp memeye yaklastirinca kafasını çevirip hunharca ağlıyor 😑 hemşire zorla diyor daha beter oluyor bu sefer ağlamaktan
alchn DenizAlpinAnnesi bizde 4 ay 5 günluk benim oğlum da iki gündur böyle ya hic ayrılmayan resmen ask yasayan çocuk sinirleniyo cekiliyo ağlıyo cok miz mız bu aya özel mi ki
Dorukum DenizAlpinAnnesi aynısı bizde de var 4 ay 1 günlük çok zor bi durum nasıl ve ne zaman geçer bilmiyorum
DenizAlpinAnnesi Sahreyldrm gaz oldugunu sanmiyorum ya memeI azina alir almaz yapiyor acaba sütüm mü tazzikli ondan olabilirmi
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi ah tazyikli süt 😐 doktora sorduğumda memeyi almıyor diye sütün nasıl tazyikli mi dedi evet dedim meme reddi yapar önce biraz sağ öyle ver dedi ama önüne gecemedim malesef hızlı geldiği için bebekler istemiyormuş
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi elinle sagmaya çalışsan canım biraz bı kaba tazyik gidene kadar sonra kaşıkla versen boğazına da kaçıyor mu böyle oksurup nefesi kesiliyor gibi oluyor mu
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi ah aynı ya 😐 nefes almadan yutmaya çalışıyor bu sefer de boğazına kaçıyor vur vur zor kendine geliyor kuzum sağma işi de her zaman olmuyor bide saginca acaba doymuyor mu diye düşünüyorum hep
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi bu süt de az olsa bı dert çok olsa bı dert valla bende anlamadım nasıl olacak göğse bakıyorum yumuş yumuş ama çocuk emince süt geliyor maşallah anlayamadim
DenizAlpinAnnesi Sahreyldrm yumus yumus olsa keske benimkelerde tas gibi oluyor hala süt dolunca agri yapiyor tam bosaltmayinca
Sahreyldrm DenizAlpinAnnesi oy kuzum mastit de olursun bı makine alman şart senin bende hem manuel hem elektrikli var elektrikli daha kullanışlı manuelde insanın eli dayanmiyor ilk doğumda çok kullandım ah ne zor günlerdi