Tuba7326 ikizannesi10 bizde bi kaç hafta snra 4aylk olcaz bnde yogurdn faln tadına baktryorum. Aslnda endişede edyrm bşy olur mu dye. Tecrübeliler bizide bilgilendrir umarm.
AyseTahanci ikizannesi10 ben 4 aylıkken vermeye başlamıştım. Mecburen dışarı çıkmam gerekiyordu Pratik olduğu için. Yarım kavanoz yiyordu ilk başlarda ama meyve püresi çok tutmuyor. Çabuk acıkıyordu. Bir sıkıntı olmadı şu an 5.5 aylığız
Kuubra ikizannesi10 aşkım içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi vereceğine çeyrek elmayı kabuğunu soy haşla ez çatalla yedir, istersen muz ekle içine kendi bildiğini yedir benim fikrim 🤷♀️
Umut1 ikizannesi10 daha çok küçük değil mi doymuyorsa eğer mama ver annesi bide herkesin kendi fikri ama ben pek sağlıklı bulmuyorum küçük kavanozlar alıp kendim yapmıştım
_pln_ ikizannesi10 ben her annenin kendi doğrusuyla bebeğini yetiştirmesinden yanayım canım ama sen ne yaptın dersen benim bebeğim anne sütüyle doyduğu için ilk 6 ay anne sütünün dışına çıkmadım sütüm yermeseydi formül mama verirdim. 6. Ayla 2 hafta tadım yaptırdım sonra ayına uygun gıdalarla devam ettim. Bende bi kaç kez kavanoz mama verdim tabii fakat gerekmedikçe almıyorum evde kendim yapmayı tercih ediyorum
Handan57 ikizannesi10 canım daha kucuuck ben oğlum a 6 aylık olunca verdm bir defa hemen kabız oldu o mamadan
Serenyzynprmzn Aynn daha küçük 6 ay anne sütü doymuyorsa devam sutu verebirsinz bnmde ikizlerim var anne sütü devam sutu şeklinde 6 ayı doldurduk şimdi ek gıdaya geçtik bence meyve vereceksende kendin elma armut gibi cam rendede püre yap ver😊😊