uykutulumu Sevgili anneler 22 günlük bebeğim var çok uykusuz kalıyorum gün içerisinde de uyumaya çalışıyorum ama asla yetmiyo 😔 doya doya uyumakta gözüm yok ama ne zamana kadar böyle uykusuz kalıyoruz? Hiç değilse 1-2 saat fazla uyuyabileyim 😢
Gdogru uykutulumu ben 2 aylık olana kadar ev işlerini yapmadım. Yemek işimi eşim gelince pratik şeyler olarak hallettim ya da bi akşam önceden yaptım. Gündğz uyuyup gece uyumuyordu çünkü. Ben de o uyuyunca uyudum hep. Büyük işleri de haftasonu eşimle yaptık. Şimdilik o uyudukça uyuyun işler illaki yapılır.
Aren Allah yardımcın olsun öncellikle hiç uyumuyor mu gece gündüz ayrımını henüz bilmiyor saat başı mi emziriyorsun
uykutulumu Aren uyuyor ama geceleri sık sık uyanıyo ilk hafta 2 saatte bi emziriyodum ama şimdi sürekli uyanıyo gündüzleri de ev işleriyle uğraştığım için uyumaya vaktim hiç olmuyor
Aren uykutulumu ev işini bırak uyu iş falan yapma kendimi gördüm ben hiç bişey yapamıyorum fırsat buldukça uyuuodum
Aren uykutulumu valla oğlum 15 aylık hala uyumuyorum bebekten bebeğe değişiyor sen benim dediğime takılma daha gece gündüz ayrimi yok senin bebeğinde az sabret gecicek elbet