Tarumrese Merhabalar. 1 haftalim bebegim var. Ne yaptiysam memeyi tutmadi. Mecburen sagip veriyorum. Tecrubelo annelerden fikir bekliyorum neler denediniz
ozgurkus Tarumrese benim memeyi tutturmam saatlerimi alıyordu ama pes etmedim.Hiç sağıp vermedim direndim ve başardım. Ayağını gıdıkladım boynunu kaşıdım ağladı ağzına memeyi verdim.Şimdi 4 aylık.
Anana Tarumrese Merhaba, çekiştire çekiştire zorla ağzına soka soka verdim. Ağlarken de denedim sakinden de denedim. 2 günün sonunda aldı. Pes etmeyin lütfen. Kolaylıklar dilerim.
egoztrk Tarumrese sağıp sağdığım sütü sırıngayla mememin üstünden damlatarak sütün tadını almasını boylelikle memeyi emmesini sağlamaya calısıyodum. Her emmede yapıyoduk cok zorlandık ama cok sukur💕
egoztrk Tarumrese oyle oyle alısıyor. Bıraktıkca tekrar süt sıkın, dediğim gibi her emzirmede yapıyorduk biz. Bir iki deneme ile alısmıyor günlerce yaptık sanırım
Bebek1234 Tarumrese pes etmeyin sürekli memeyi teklif edin sağdığını kaşıkla yada şırıngayla ver ama biberonla verme hiç almaz sonra
Bebek1234 Tarumrese ben 1 buçuk ay boyunca uğraştım şuan emiyor ama hala gönüllü emmiyor yapacak birşey yok doyuyor çok şükür