[silindi] Kızlar Sokağa çıkma yasağı getirildi 20 yaş altına bu nasıl uygulanır ki asker mi dikecekler
Ikicocukanasiyioldum [silindi] saçmalık taksit taksit yasak getiriliyor verse ya direkt herkese sokağa çıkma yasağını .
[silindi] [silindi] Zaten artık polis, bekçi aktif Bi şekilde sahada gördüklerinde direk ceza kesecekler.
Nebicimanne [silindi] polisler ozellikle sivil polisler yakaladigina cezayi kitliyecek keza bekciler ayni sekilde
Aysegul1910 [silindi] dışarı çıkmamak için illa yasak mi gelmesi gerekiyor bizim milletimiz ne kadar cahil ya otur işte evinde anlamıyorum bu insanları hiç mi korkuları yok 😬 çocuk gibi illa yasak mı konulması lazım
[silindi] Sum87 kuzu onu biliyorum da bu kararlılıkla yürüteceklerini sanmıyorum. 20 yaş altı bilmem 65 yaş üstü. Taksit taksit
[silindi] Ikicocukanasiyioldum aynen yaa bi türlü düzene sokmadilar .patladık içerde Allah im bizi bu illetten korusun🤲
[silindi] Ikicocukanasiyioldum inşaallah öyle olur .biz çıkmıyoruz millet dikkat etmediği için git gide uzuyor bu süreç