Ali280919 Anneler iyi akşamlar dilerim bebekleriniz için kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz organik bebek tarhanası var mı, yardımcı olırsanuz sevinirim
[silindi] Ali280919 bısey sorabılır mıyım nıye bebek tarhanası kullanıyorsunuz ıllakı ? Yanı hanı yanlıs anlamayın bebegınızın normal tarhanaya alerjısı yoksa onu kullanın bence
Ndderdem Ali280919 canım eskitadinda sitesinden alıyorum gayet mennunum. Başka seylerde alıyorum ordan bir incele.
Mylittleboy Ali280919 intgramda aşçıanneninkini aldım bizde denedik biraz koyu kıvamlı guzel geldi bana
Ali280919 [silindi] evde mevcut bulunan tarhanam çok baharatlı etrafımda yapabilecek kimse de yok satın almam gerekiyor almışken bari tecrübesi olanlardan fikir alayım dedim, ek gıdaya da yeni başladım yanlış bi şey yapmak istemiyorum 😊
[silindi] Ali280919 haklısınız bız hıc baharat koymuyoruz onu verıyorum bebegıme ama cok sevıyor :) benımde az kaldı 🤦🏼♀️ Makarnalutfen var ınstagramda ordan o hanfendıye mesaj atabılırsınız konusabılırsınız cok tatlı bır gıda muhendısı ayrıca kendısı ordan temın edebılırsınız cokta temız yapıyorlar :)