Muhammed_efe Hip organik tahıl bazlı elmalı sütlü 4.ay kaşık maması aldım. Simdi versem olur mu? Mama veriyorum sütüm stresten kesildi. 4. Ayda bebeğe verdiğiniz yiyecekler var mı? Yoğurt elma püresi kaşık maması gibi
Akademisyenanne Muhammed_efe sutunuz olmasa da emzirmeye devam edin. Emzirdikce sut uretimi baslar. Once sutum var diyin. Olumsuz dusunmeyin.
CansuBsrr Muhammed_efe Rezene içmeyi dene benimde sütüm azaldı sürekli ağlıyordu oğlum doymuyordu sıkıyorum süt yok sonra günde 2 kere rezene kimyon içmeye başladım azda olsa geldi 2 gögüsten 60 cc çıkıyor hem emiyor hem mama yiyor bu şekilde deneyin dediklerinizi bende araştırdım o muhallebi vs arı mama vs var bazılarında 4.aydan itibaren yazıyor o yüzden erken gibi rezene incir sıcak duş ve gögüs masajı bunlar sütü arttırıyor
Muhammed_efe Babybboy hmm bu ayda sadece formül süt verecem. Gece vermeyi düşünüyordum. Formül süt ile gece kalkıyor sabah 5 de uyanıyor sürekli uykusu bölünüyor
Muhammed_efe Akademisyenanne yoğurt içinde mi erken. Virüsten dolayı çocuğuma besleyici şeyler vermek istiyorum anne sütü almayan bebekler tehlike altındaymış 😥 korkuyorum
Deletedmom336 Muhammed_efe hepimizinki uyaniyor 3. Ayda neden butun gece uyusun istiyorsunuz tabikide bolunucek uykusu.zaten ek gidaya baslasaniz bile tadimlik olucak.koronadan korumak adina bu kdr kucuk bebege baska zararlar verirsiniz tadicagi yogurtta engellemez.allah esirgesin cogu insan mama veriyor guzel besleyin bagisikligini dusurmeyin
Akademisyenanne Muhammed_efe cocuk dontorumuz yogurda besinci ay baslayacagiz dedi. Tadina baktiracagiz.
defnesmomm Muhammed_efe Muhammed_efe yoğurt için çok erken, alerjisi olabilir, sindirim problemi yaşayabilir. Formül mama en mantıklısı olacak sizin için. Yine de doktorunuza danışın, burada sizi yanlış yönlendiren olabilir, bebeğiniz için yanlış karar almanıza sebep olabilir. 🙏🏻
Muhammed_efe defnesmomm çok haklısınız çocuğum iyi olsun iyi beslensin diye yanlış yapıyorum ona zarar verecektim belki de
defnesmomm Muhammed_efe kesinlikle! En iyisini doktorunuz bilir. Ayrıca emzirmekten kesinlikle vazgeçmeyin, bence emzirme konusunda ısrarcı olun, kendinizi motive edin. Süt artırıcı bir dünya şey var, bunları araştırıp tüketin. Anne sütü gibisi yok 🙏🏻
Muhammed_efe defnesmomm bir aydır uğraşıyorum deprem virüs derken lohusalığım çok kötü geçti toparlanamadım
Muhammed_efe Deletedmom336 bende baktım verilmeyeceğini sadece formül süt veriyorum. Sadece sordum veren var mı diye ya da verilebilir mi
Muhammed_efe Deletedmom336 inşallah rabbim esirgesin anne olarak çok endişeliyim korkuyorum ilk çocuğum ister istemez etkileniyorum
Muhammed_efe CansuBsrr dediklerinizin bir çoğunu yaptım kuru dut kaynattım su içiyorum sut yapan şeyler yiyorum gelmedi. Bebeğim emmiyor sağıp veriyorum sabahtan akşama kadar 40 50 süt geliyor.