Cren Bugün nimerix aşısı oldu bebeğim 7. Aydayız virüsten dolayı hiç götürmek istemesemde aşı için gittik ve ben bebeğimi yıkamak istiyorum acaba banyo yaptırmalımıyım yoksa beklemelimiyim? Aslında duş aldı ama içim rahat değil yıkamak istiyorum 🤔🤔🤔
Cren Eminegokhan bende yıkamak istiyorum ya içim rahat değil doktora mesaj attım ama dönüş yapmadı hala
Cren Deletedmom123 özel aşı olduğu için aşıyı alıp oraya gitmezseniz sağlık ocağı yapmıyor canım hastanede yaptırdık
Deletedmom123 Cren Bizim sağlık ocağı da yapmıyor , yarın 2. dozu var . Hastaneye de götürmek istemiyorum . Doktoru arayıp soracağım bakalım .
Cren Deletedmom123 bende dün mesaj atmıştım doktorumuza aylık kontrol için getirmek istemiyorum diye aşısı var yarın gelin dedi mecbur gittik gittiğimiz hastaneyi tamemen kapatıp sadece çocuk ve kadın doğum bırakmışlar kimseler yoktu ama yinede korkuyorum 😔 mutlaka götürün aşı şart
Deletedmom123 Cren Ben de tedirginim açıkçası , hiçbir yere çıkarmıyprum kızımı . Hastaneler de tehlikeli .
Cren Deletedmom123 hemde çok tehlikeli kapıda hemen ateş ölçüyorlar ve sadece bebekle bir kişi alıyorlar içeri eşim dışarda bekledi Rabbim evlatlarımızı korusun 1aydır ilk defa çıktık balkondan dışarı yürümeyi unutmuşum 🤭