Hunilianne Uyurken terleyen bebeğimize hasta olmaması için ne yapılması ne yapılmaması gerekiyor sevgili anneler? Uyanınca hemen yelek giydiriyorum başka bir bilgi varsa bileyim
wafflee_42 Hunilianne Bizim sadece uyurken boynu kafası terliyor. Bazen mendil koyuyorum sirtina bazen koymuyorum. Uyanınca mutlaka yelek giydiriyorum
Hunilianne wafflee_42 benimde ense kısımları saçları yapışıyor terden yelek hemen giydiriyorum yetiyo mu bilemedkm
Deletedmom122 Benim minnoşumun nedense hep sırtı terliyor. Uyanır uyanmaz cok terliyse çıtçıtlı aletini hemen değişiyorum yok hafif nemliyse bez koyuyorum sırtına. Uyurken de çok örtmüyorum. Bir de çarşaflarını %100 pamuklu aldımki az terlesin diye. Sanırım bazı bebekler daha fazla terliyor bize düşen de o ıslakda bırakmamak vucudunu.
selinnn-29 Valla biz bişey yapmıyoruz terleyince burayı okuyunca şaşırdım. Bebekler genelde terler bildiğim. Gelişiyorlar😳😳
Hunilianne selinnn-29 yani elbette terler normaldir de benim derdin ter yüzünden hastalanmasın varsa önlem alalim
Deletedmom292 Eylul06 kaç aylık bebişiniz? Benim ki 2,5 aylık ayaklarımız terliyor günde 3-4 çorap değiştiriyorum
Eylul06 Deletedmom292 3 ay 1 günlük bende sık sık değiştiriyorum ayakları hiç ısınmıyor babasınında terliyor ona çekmiş herhalde insallah elleri terlemez
Tatlininannesi Kızımında kafası ve ensesi acayip terliyor,nevresimi bile komple su oluyor. Gün içerisinde elimde havlu ile geziyorum,geceleri de uyandıkça kuruluyorum ama yine terliyor, başka bir çözüm de bulamadım. Ne yapsam bilmiyorum😔