Eslemervaninannesi Cok alakasiz ama kizlar cok kararsizim cam ocak kullanan var mi bide bu marka/model aldim memnun kaldim diyrn?
Evlatkokusu234 Eslemervaninannesi ben vestel kullanıyorum gri olmadı tek pısmanlıgım keske beyaz olsaymıs cok leke bıraktı fırınından cok memnunum ozellıkle herseyı tam kıvamında pişiriyo
Alisalpa Eslemervaninannesi sılverline herkes hasta harika oluyor yaptığım ğişirdiğim herşey siyah aldım şimdiki aklım olsa gri alırsım illet siyah
Sakura-chan Eslemervaninannesi ben ankastre kullanmıyorum ama arkadaşım ankastre servisinde çalışıyor en iyisi silverline demişti
Ozgsyhn Eslemervaninannesi silverline en harikası 💃 annem kullanıyor ben pahalı diye alamadım hala pişmanım
sinemin Evlatkokusu234 eşimde gri olsun diye tutturmuştu iyiki beyaz almışım bende pişman olmuştum gri almadım diye 😏😌
Rengin Alisalpa bende bu markayı kullanıyorum 4 sene oldu çok memnunum siyah benim ki de. Özellikle fırınım çok iyiydi ama son 2 defadır altını pişiriyor ustu daha geç pişiyor anlamadım nazar değdi resmen fırınıma🙄
MarlaSinger Alisalpa ya bende siyah aldım silverline. Ama fırınından memnun değilim. Sizin fırın kapağı nasıl temizleniyor? Bizimki çok zor çıkıyor
Icot Eslemervaninannesi davlumbazım silverline , ocak ve fırınım Bosch. Ocak ve davlumbaz cam ve hepsi siyah. Beyaz almadığıma çok pişmanım. Ama onun dışında hepsinden çok çok memnunum.
Alisalpa Eslemervaninannesi aklın varsa sakın illallah ettim pilav bile yapsam batıyor çorba ya çorba en basiti onda bile kirleniyor değiştirmeyi planlııyoruz eşimde istemiyor eğil hoh yap ondan bile leke oluyor
Ozlemtgrlll Eslemervaninannesi cam ocak tavsiye etmiyorum her leke kalıyor su felan kuruduğu zaman çıkmıyor bende profilo kullanıyorum
Ays_ays Eslemervaninannesi kesinlikle cam ve eğer ağır olmıcaksa fiyatı beko öneririm annemin ki öyle fiyat şu an ne bilmiyom 3 3 buçuk vardır heralde ben evlenirken geçen sene o kadar pahalı almadım luxell marka aldım 1.600 felan ve fırının özellikle fan olmasına dikkat et eğer fırında fan olmasın dersen 1300 den fazla verme
-Alimm- Eslemervaninannesi ben Arçelik beyaz cam setinden kullanıyorum memnunum , hiç kirli olduğu belli olmuyor , silince de iz felan kalmıyor siyah ve gri olanlar bu konudan çok dertli
Ruh123 Benimde siyah bende şikayetçiyim. Siyah en ufak şeyde leke yapıyo. Hele kireçli sulu döküldümü mahfoluyo. Temiz tutmak çok zor elimde hep bez en çok sildiğim şeysir ankastre setim
Semapoyraz Of ben dun aldim kizlar siyah hemde beyaz alaydım keske satici dedi ablam 100 tane istiyirsak 90 ni siyah herkez siyah aliyo beyaz dan daha pahali dedi bnde aldı.m yeni aradim değişim yok dedi kaldimla kaldim😰