Asya0307 Nsbfn kizim çarsafta sallanmaya çok alıştı bende hamakta sallanincada ayni olur diye düşündüm aldm ama malesef hala carsafta sallanmak istiyo, Ama genel olarak memnunum gundüzleri onda uyuyo biraz uyandikca salliyorum uykuya devam ediyor
Oglumvebennnnnnn Nsbfn çok memnunum kahve içerken üstüne döker miyim diye korkmuyorum bir şey yer içerken içine koyup sallıyorum ağlasa bile susuyo. Ben de rahat rahat yeyip içebiliyorum. Uyutma acısından da iyi ama 89 tl ye ucuz olanlardan alma çünkü ses çıkarıyormus gırç gırç. Arastırıp yorumlara göre arastırıp almanı öneririm
Egeninannesii Nsbfn biz 17gunluk olduk eve geldiğimizden beri kullanıyorum çok memnunum svava almıştım Trendyoldan
Ozgemir05 Asya0307 ayy benım ki de geceleri uyuyor uyku halinde sallanmak istşyo yatağından kaldırıp sallayınca uykusu daha çok açılıuo o yüzden hamakta olursa yatağımın yanında kalkmadan onu da kaldırmadan sallarım
Asya0307 Ozgemir05 Aynen canm o zaman güzel olur benimki gece uyaninca sallama hayretmiyo illa emecek o yuzden mecbur yanima aliyorum, Kac aylik senin bebegin?
Oglumvebennnnnnn Nsbfn exorbaby yazıyo 249 tl iki yasına kadar kullanabiliyo içi derin olduğu için hareketlende de düşmesi imkansz
Egeninannesii Nsbfn https://www.hepsiburada.com/svava-portatif-bebek-hamak-besik-sari-p-HBV000000G6VN?magaza=svava&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQiAi57gBRDqARIsABhDSMqWJUgeKZkRJLTrXdUpGUnFWm_-wa6Fidj5gRjS-Nsvb5WWXt270vAaAsoXEALw_wcB Bunun mavisini aldık içinde de reflü yatağı var sürekli bunda yatıyor ben şimdilik çok memnunum
Zhdsngz Nsbfn ben paşa hamak Kullanıyorum 2 aylıktı aldım 6.5 aylık keyifle kullanıyoruz yazın Denize sahile pikniğe annaneye babanneye her yere pratik taşıdık götürdük çok Memnunuz