Eeelif Kaderyas032717 makıneler veya elle saydığımız zaman bebegın emmesı kadar güçlü boşalmıyor göğüslerimiz oyuzden emzirmelisin internet bi bak istersen ters emzirme pozisyonunda emzır bebegını canım
Kaderyas032717 Eeelif 2 günden sonra ilk defa bugün verdim göğüsümü ama acayip şekilde kustu burnundan bile geldi kusmuğu ve çökelek gibi rahat küçük bir kase kadar kustu kıvamlı çokelek şeklinde ve gerçekten verilmemesi gerek böyle bir durumda o göğüsten
Kaderyas032717 AHFKASAP kayın validem emzirme o göğsünü çocuğu rahatsız eder dedi ve ben 2 günden belli emzirmediğim göğüsümü emzirdim çocuğuma acayip şekilde kustu iki burun deliğinden bile geldi çökelek gibi ve gerçekten emzirilmemesi gerekiyor bence
AHFKASAP Kaderyas032717 göğsünüzde o kadar süt birikmişki bebeğe fazla gelmiş olabilir. Önce sağın sonra emzirin. Özellikle tersten. Ben doktora gittiğimde bol bol emzirmemi söyledi. Öyle de yaptım. Hatta ikinci kez mastit olmak üzereydim tersten emzirerek hemen atlattım.
Eeelif Kaderyas032717 çökelek gibi kusma bebekte sütün yeterli oldugu doydugunu gösteriyor veya en yakın hastameyede gidin emzirmek istemiyorsanız ilaçla tedavı edılsın
Selenksozer Kaderyas032717 benimde sağ gogsum sismisti 3 gun sürdü surekli sağ gogsumu emzirdim bi ters bi duz yatirip aciya aciya ama emzirmeyle gecti sukur surekli emzir o gogsunden beni cok rahatlatiyordu emzirmek sol gogsumu biraz boşladim sağa yuklenip ama sorun olmadi..