Noyanefe Kızlar merhaba bebeğimin kabızlık sorunu vardı dr maflor damla verdi kullanıyorduk bir kaç gündür ve odada tutuyorduk sürekli ağzına verdiğim için buzdolabına falan koyupta soğuk soğuk vermek istemedim o yüzden odada tutuyorduk malum bebekten dolayı odada kalorifer harici ayriyetten bide ısıtıcı fan kullanıyoruz bugün verecekken mafloru yapısı ilgimi çekti normalde hep düz koyardım ilacı bu kez ters koymuşum aceleyle heralde ilacı çekince içinde partikül olduğunu gördüm çalkalamadan veriyodum önce şimdi ters koyduğum içinmi bu partiküller dağıldı yoksa ilaç sıcaktan bozuldumu ilacı kullananlar veya şu an elinde olanlar yapısı ile ilgili yardımcı olabilirmi bana lütfen
deletedmom1101 Noyanefe ben oğluma bu Damlayı 5 ay kullandım ama hiç anlattığınız gibi bir şey yaşamadım 🙁
araskuzumm0918 Noyanefe çalklayınca oluyor ki çalkalamak lazım herdefasında sıkıntı olacak bir şey değil
Merrose33 Noyanefe her kullanımda çalkalamak gerekiyor korkulacak bir durum degil bende odada tutuyorum birşey olmadı
Noyanefe Merrose33 bizim ev baya sıcak ama canım oda yani kalorifer harici fanda kullanıyoruz terliyoruz odada kısa kolla düşün ilacın üstündede 25 derece yazıyo o yüzden dedim bozuldumu acaba yoksa ilacın kendide mi vardı bu normalde
Eminef Noyanefe geçen gün aynı şeyi bende gördüm canım ama bizimki normal bi şekilde odamızda duruyodu ama bizim evimiz çok sucsk oluyo ben sıcaktan olmuştur dşye düşündüm ve kullanmayı bıraktık yenisini alıcaz güvenemedim çünkü
deletedmom4842 Noyanefe Bendr çalkalayarak kullanıyordum zaten öyle yazıyordu diye hatırlıyorum olıyordu öyle şeyler
Aras-Ela Noyanefe Ben bu damlayı kullanıyorum her vermeden önce calkalanmali kağıdında yazıyor partikuller olması bozulmus anlamına gelmiyor bizimde oyle
eymeninannesibusra Noyanefe bizde kullanıyoruz iyi calkalamayinca kaliyo iyice sallayin daha az tortu kalır bozuk değil probiyotik olduğundan sanırım oluyo oyle
Noyanefe Psikopatmısın diyebilirsiniz ama ilaç firmasını aradım kızlar 😂😂😂evet normalmiş öyle olması şu an hemen ilacı edinemem diye bu kadar çok düştüm üstüne kusura bakmayın bozuk değilmiş oda sıcaklığından bozulma ihtimali yokmuş öyle dediler sizlerinde bilginize hepinize çok teşekkür ederim 😘😘