Sumre0681_ Kehribar Kolye kullanan memnun kalan gerçekten şifalı olduğuna inanan fayda gören var mı ?
Ayparcam Sumre0681_ ben çok memnun kaldım hem bilekliği var hemde kolyesi ne ateş yaptı ne de salyası var 4 dişi var iki üstte iki altta.
KumsaaL Sumre0681_ aşırı salyası vardı kızımın aldıktan 1 hafta içinde hiç bişey kalmadı ayrıca şuanda 4 tane dişi var hiç ateş olmadı
Unabella-19 Kızımın diş çıkarma döneminde ağzı aşırı ama aşırı bir şekilde akıyordu. Kehribar kolye aldık ve sadece3 4 gün sonra kesildi. Çok memnun kaldık. Ayrıca gece de ayağına takarsanız gaza çok iyi geliyor. Ben gündüzleri diş için boynuna takıyorum geceleri ise ayağına:)
Kalben17- Unabella-19 merhaba canım nerden aldınız acaba baba önere bilirsiniz bende almak istiyorum dişleri için ağız suları çok akıyor
Yepisyenianne Ben bu kehribar kolye inancının psikolojik olduğunu düşünüyorum. Anneler zaten geçecek olan diş ağrısına geçince ona bağlıyorlar. Aldık duruyor bir köşede. Bir işe yaradığını görmedim.
Sumre0681_ Çok farklı yorumlar var doktorum önermedi sanırım biraz psikolojik bir durum bilimsel olarak bi gerçekliğide yok benimde bi arkadaşım çok memnun kaldı diğeri ondan daha çok inanarak almıştı ama bi faydasını göremedi ne yapsam bilemedim şimdi
Neslihanysldl Kehribar kolye suksinik asit barındırır,bu asit doğal bir ağrı kesicidir,vücut tarafından emilir,bebeğinizin bu etkiye sürekli maruz kalması doğru değil.Ayrıca cildini tahriş edebilir