Denizezgi 300715 giriyor diye biliyorum. Benim bebeğimde vardı 2aylıkken ameliyat oldu şuan düzelmiş olmasına rağmen kronik kalp rahatsızı olarak geçiyor.
Urasdeniz38 300715 oncelikle cok gecmis olsun…benim oglum 36 haftalik dogdu ve kalbimde delik ve ufurum var dedi doktor…ozel cocuk kardiyolojisine gittik oda fizyolojik ve buyudukce gecer dedi…6 aylik olunca yine kontrole cagirdi…aylik doktor kontroline gittigimizde dinletiyorum ama ufurumun duyulmadigini soyluyor…6 aylik olmasini bekliyorum…
Urasdeniz38 300715 birde ameliyat falan olmadiysa insallahda olmaz kronik diye gecmiyor bildigim kadariyla…kronik olmasi icin rapor ve bu durumda surekli tedavi gormesi gerekir diye biliyorum
wafflee_42 300715 Benim teyze oğlumda da vardı ama sonra ne oldu bilmiyorum. Bı rahatsızlığa işaret etmiyorsa sıkıntı çıkmaz herhalde
Ado Denizezgi delik için mi ameliyat oldu yoksa başka nedenleri de varmıydı ben kızımda da delik var bi de fallot tetralojısı teşhisi koydu dr acba olanlar var mı
Sakura-chan 300715 girmez bence çünkü bu iyileşen bir hastalık. Kronik belirli aralıklarla devam eden hatta bir çoğunda tedavisi olmayan rahatsızlıklar. Şeker hastalığı kalp pili bunlar kronik olarak geçiyor mesela .
Deletedmom389 300715 canım benim de yeğenimde vardı hatta doktorlar detaylı ultrasonda fark etmişti doğduktan sonra da kesinleşmişti delik ama şimdi 4 yaşında Cr geçen sene baktırdığında komple kapanmıştı. Korkma kapanıyor yani büyüdükçe
Medusaraf 300715 kronik diye geçmiyor diye biliyorum canım sürekli ilaç kullanıyor olması lazım hiç geçmeme ihtimali olması lazım kronik için
Denizezgi Ado delik için oldu, yama yöntemi ile kapandı, malesef her delik masum olmuyor bizimki o şekilde idi. Ama bu bir kronik rahatsızlıktır onu belirtmek isterim. Ve hatta genetik.
Denizezgi Ado benimde doğuştandı işte anneminde kalbi delik ve anne trafımda birkaç kişide saha var, ama zararı yok mesela annemin deliğinin, bebeğimde o şekilde olmadı malesef. Apar topar ameliyatta bulduk kendimizi