Elifin-annesi Benim kizim 5 aylik saçlarını hiç kestirmedik fakat kaynanam jiletle almamiza israr ediyor daha gür çıkarmiş ben karşiyim aldirmayi duşunmuyorum)
[silindi] Elifin-annesi Biz yaptık öyle Bi hata 🤦♀️ Ama İnternette okursanız bilimsel bş açıklaması yokmuş malaseef gür çıktığına dair. Şimdide çıksın diye badem yağı sürüyoruz :))
Masal51 Elifin-annesi hc dokunma bnce cnm benim yengem dogdugundan beri hc kesmedi 3.sinifa gidiyo smdi yegenim cok guzl saclari var🤩
1bocek1cicekannesi Elifin-annesi benim oğlumun saçlarını babası 2 aylıkken jiletle aldı çocuk 7.5 aylık oldu hala aynı incecik tel tel kel gibi Sakın kestirme 😁
Erenela_ Elifin-annesi bence dokunma hiç zaten sen farketmesen de o dökülüp yenileniordur eski kafaları dinleme
[silindi] Elifin-annesi Nasıl ağırlık yani anlamadım :) Zaten Bi süre sonra dökülmeye başlıyor kızımla yaşıt olan bebelerin saçları hep döküldü kel kalıcak kadar değil ama seyrekleşti :)
SedaMeyra Elifin-annesi 15.5 aylil kızım saclarina hic dokunmadik suan gayet guzel cogaldi uzadi kivir kivir
Gdogru Elifin-annesi daha gür çıkmıyor ya kesin ve net yani benim saçımı 3 kere jiletle vurmuş annemler gür çıksın diye 3 tel saçım var 😂😂