Annesinin-pasasi Selaaamm🤚🏻 Ek gıda dönemine yavaştan alışan minnoslariniz en çok neyi severek yiyor ona neler hazırlıyorsunuz burda benim gibi merak eden ve tarifler isteyen birçok anne vardır o lezzetli mi lezzetli mama tariflerini paylaşır misiniz ? 😇😇
Deletedmom55 Annesinin-pasasi valla kahvaltıda genelde verdiklerimi yazayım muzlu pankek meyveli yulaf taze soganlı omlet kuru soganlı omlet labne ceviz muz avakado veriyorum öğlen mutlaka sebze ıspanak pırasa brokoli havuc yani bütün sebzeleri veriyorum gün gün aksam bazen vermiyorum bazen muhallebi gidiyoruz. Bakalım yarında kıymayla tanısacagız bu arada 8,5 aylık bebegiim
1Dost Annesinin-pasasi en sevdiği şey yoğurt ister şade ister muzlu cici Bebeli. Omlet haşlama yumurta labne zeytin kasar ceviz krem peynir avakado pekmez bunlar kahvaltı menusu yulaflı mama yapıyorum kayısı püresi yaptım ister şade ister yoğurt ister muhallesine. Yemekleri ya tavuk suyuna ya ilik suyuna kıymalı sebzeler. Kendi suyunda pişmiş tavuk verdim fırında köfte patates havuç verdim çeşitli yaparak tarhana çorbası verdim yabanmersinli kefir veriyorum 2 gündür bugun muzlu cevizli vericem. Biz 5. Ayda geçtiğimiz icin çoğu şeyi denedik suan 8 aylık yavaş yavaş balık vericem. Pankek yaptım yiyemedi onu sanırım yanlış yaptım sert oldu 😂 yeşil fasulye yemeğine bayıldı bugun kıymalı brokoli yoğurt menümüz var akşam kayısılı yulaf var yeterki yesinler Allah’a şükür menümüz bol. Biber salçası lor labne bunları kendim yapıyorum ilik suyu tavuk suyu peyniraltı suyu var buzlukta bunları kullanıyorum sebzelerine bezelye de ekliyorum kafama göre
Annesinin-pasasi Deletedmom55 oooo menü geniş desenize şifa olsun 🥰 valla ben muzlu birşeyler verdiğimde hemen kabız oluyor o yüzden çok sık vermemeye çalışıyorum pankek e elma da rendelemek olur mu 🤗
Sumre0681_ Deletedmom55 benim kızım 7 ay 12 günlük pütürlü vermeye çalışıyorum ama öğürüyor yutamıyor yoğurt çorbasındaki pirinçleri bile yutamadı 8,5 aylık olunca bu saydıklarınızı yer duruma gelir mi acaba 🧐
Deletedmom55 Annesinin-pasasi evet olur pankek te zeytinyağı var ama benimki olmuyor. Yarım muz 1 kasık zeytinyağı 2 kasık tam bugday unu 1 kasık pekmez Yarım çb su 1 yumurta sarısı İstediğiniz meyveyi koyabilirsiniz (kasıklar yemek kasıgı)
Deletedmom55 Sumre0681_ yaa aslında alıssa bir an once. Ben ilk günden beri çatalla ezdim simdi de pütürlü veriyorum pankek omlet falan damagıyla eziyo blenderdan geçirmiyorsunuz dimii
Annesinin-pasasi Sumre0681_ valla benim oğlum 8 ay 9 günlük yeşil mercimek bulgur pilavı verdin akşam yutuyordu ama sonra baktın kakasında mercimekler tüm tüm kalmış 😂😂😂
Sumre0681_ Deletedmom55 yumurta sarııs yoğurt ve lor peyniri karıştırıp çatalla eziyorum dün yoğurt çorbasını içemeyince blenderdan geçirmek zorunda kaldım malesef
Sumre0681_ Deletedmom812 yaa , ben çok merak ediyorum nasıl yiyecek pütürlü şeyleri mercimek bile yutamadı malesef
Annesinin-pasasi Deletedmom55 hemen deniyorum o zaman şimdi öğle uykusunda uyanınca yer 🥰🥰🥰 çok teşekkür ederiz♥️