Gokcellist Merhaba kızlar sizce vücut emzirirken kilo vermeye direniyor olabilir mi? Çılgınca spor yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama gram oynamıyor sadece sıkılaşıyorum. Deneyimlerinizi yada kilo vermek için neler yaptığınızı yazabilir misniz?
Esila_300719 Gokcellist katılıyorum ben de aynı gram oynamıyor sinir oldum artık napcaz bilmiyorum 🤷♀️
Mineetik Gokcellist kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum doğumdan sonra sadece 8 kilo verdim o da zaten bebeğin kilosu suyu vs.ne yaparsam yapayim veremiyorum 😣
Gokcellist Esila_300719 vallahi ben hamile kalmadan önce böyle spor yapsaydım manken olmuştum😂😂 sinirim bozuldu
Gokcellist Derya91 1.67 boyum kilom 75 doğuma 87 ile gittim sanırım 40 günde 77 ye düştüm kızım 3.5 aylık 75im🙈 65 ile hamile kalmıştım
Derya91 Gokcellist Spor olarak ne yapıyorsunuz peki. Demekki kalori açığı oluşmuyor yaktığınzdan fazlasını yiyorsunuz. Çünkü emzirmek tam tersine kalori harcatıyor yani kilo vermeye engel değil daha yardımcı aslında
3balevlat Aslında emzirirken daha kolay verilir.tartıda eksi gormek önemli değil sıkılasiyorsaniz doğru yoldasinjz demekki bisüre sonra inmeye
yasinihall Valla ben baya kilo verdim 9 aylık oğlum var görenler sen çok zayıflamışsın hiç mi yemiyosun diyorlar ama yok siz de benim gibi kaynanayla oturun bak bakim o sinir stresle nasıl zayıflıyorsun