Oznur1989 Merhabalar benim kızım on aylık gece belki kırk defa uyanıyor ve oldukça da zor uykuya geçiyor bir de bir an da sinirli bir şekilde bağırmaya başlıyor zapdedilmez bir şekilde yardimfi olur musunuz bilgisi olan
mikkonunannesi- Oznur1989 dişleri çıkıyor olabilir genelde benim. De bebeğim diş çıkacağı zaman yapıyor bağırıyor cevap veriyorum ama sankii hiç duymuyor yanında değilmişim gibi bağırıyor. 🤦♀️
Oguzhan_1605 Oznur1989 aynı sorun bizde de var buraya bununla ilgili çok post açtım ama kimse oralı olmadı aynı sorun bizde de var nerdeyse bir ay olacak sizde de hırçınlık var mı gündüz de durmuyor hep kucak istiyor valla sabrım kalmadı şnşallah geçer ya😓
Hiranurun_annesi Oznur1989 benim kızımda 10 aylık geceleri çığlıkla uyaniyo emziriyorum kendini memeden çekip agliyo bende diş ağrısından dir diye düşünüyorum sonuçta biz bile dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın
Oznur1989 Sanki bir de genelde istediğini yapmayınca bağırıyor gibi geliyor bunun önüne nasıl geçebiliriz
Oznur1989 Kucak isteme huyu vardı bir ara almadım yerde oynamaya başladım şimdi öyle değil ama yabancı görünce yine aynı yani istediği zaman yerde oynayin bir süre geçiyor onu alışkanlık yapıyorlar