Rzgr Busrabedirhan oglum 13 aylik emmeye devam ediyor. Inek sutu zaten önerilmiyor. Devam sütu de cok anlamsiz gereksiz. Zaten artik herseyi yiyebiliyorlar ve emiyorlarda. Ne gerek var ki. Inek sutu vermektense ayran vermeyi tercih ederim.
Story00 Ben de bu konuyu merak ediyordum. Doktoruma sordum. Organiklikten yanayım dedi. Zaten anne sütü alıyor. Eğer varsa güvenilir bir sütçünüz ilk tercihiniz o olsun, yoksa günlük pastörize süt o da olmazsa kutu süt dedi 🤷♀️
Zeyneb_rima Rzgr evrt ama işte mesala benim bebeğim 1 yaşına giricek devam sütü istemiyorum kullanmak artık benide zaten emmedi doğru dürüst sürekli katı gıdalarla besledimmi olmuyor mama istiyor anlıyorum onu çünkü 🤤🤤 mamada şuanda 70₺ ve bize 4 gün giidiyor 1 yaşından sonrada mecbur ya süt vericem yerine başka meyve suyu vs içmiyor 🤔 emse aslında hiç gerek yok dediğniz gibi ana emmediği normal süt kullanıcam
Rzgr Zeyneb_rima oglum emdigi icin bu mama ve devam sutkeri konusundan pek anlamiyorum hic ihtiyac duymadik. Pahali oldugunu biliyorum. Doktorunuza bi danişin bence. Allah kolaylik versin🙏