Ftmnrazra Geceleri biraz uyumak icin süt sağıp veriyordum anneme. Bir öğün öyle biberonda icsin vücudum 2 saat dinlensin diye cocuğa gaz yaptı ya kıvranıyor iki saattir. Ne yapamam lazım 🙁 zaten cok pişmanım böyle olcağınu bilsem yaparmıydım
Pelin87 Ftmnrazra yüz üstü yatırın o şekilde yatmak zor olduğu için tepinirken gazını çıkartıyor. Ayaklarına ve karnına sıcak su koyun aman yakmayın ama dikkat edin
Ceydakoruc Ftmnrazra bebek yağıyla yapmayı deneyin bir de masajı poposu açıkken yapın masaj yaptıktan sonra da ayaklarına çoraplarına biraz fön makinesi tutun ısıtın karnını hep örtün. Günde 2 çay kaşığı kimyon çayıda verebilirsiniz bende çok ile yarıyor söylediklerim 😊
Mesa33 Hunilianne biranne11 karnına dairesel hareketlerle masajdan bahsediyorsunuz dimi. Benim bebeğim hiç sevmiyor dokununca kendini kasıp ağlıyor. Nasıl yapıyorsunuz daha doğrusu nasıl izin veriyor yapmanıza 🤔
Hunilianne Mesa33 rahatladığını görünce izin verecek YouTube da çok video var bacaklarını da hareket ettirdiğiniz videolar ise yarıyor gerçekten
biranne11 Mesa33 5:55 dakikadan sonra gösteriyor ben bu masajın çok faydasını gördüm. Deneyin bence o gazı olduğu için karnı rahatsız olduğu için öyle tepki veriyordur canım 😔 Kıyamam ona