Azrosko Erdgmzayz her bebek aynı değildir 30cc verin doymuyorsa Bi 30 daha verin yada direk 60la deneyin ona göre devam edersiniz
Tugce2020 Erdgmzayz canım benim doktorum çocuğun kilosunun yüzyirmi ile çarpımı demişti altı kiloysa bebeğin yediyüz yirmi vermelisin bir günde iki saatte atmış gibi oluyor benim bildiğim böyle
Erdgmzayz ArasAkbulut bnde o sekılde verıyorum cokmu veriyorum acaba dedım de gecelerı yatarken saat 10-11 gibi 120 cc verıyorum sabah 6’7 kadar uyuyor
ArasAkbulut Erdgmzayz yok doğru yapıyorsunuz. Her bebek farklıdır tabi ama bende o miktarlarda verdim. Benimde oğlumun uyku düzeni var 2. aydan beri 11 gibi uyur sabah 6-7 gibi mama için hafif uyanır sonra devam eder
Eserkaracan Erdgmzayz bizde aynı durumdayız gece 12 gibi yer sabah 6,7 gibi kalkar 2 aylıktan bu yana bu şekilde gdiiyoruz ama oğlum 3 aylığa yeni girdi 90 CC iciyor
Erdgmzayz Ohh iyi sevindim :)) malum durumlardan dolayı bu ayki doktor kontrlumuze gidemıycez :( bende sormak istedim cok teşekkür ederim bütün bebişler iyi olsunda peki biberon ucunu ne zaman değiştirmek gerek