tepetaklak3 Bebeği kesintisiz uyuyuyan o şanslı anneler neler yapıyosunuz bize de söyleyin bizde yapalım😔😔 sabaha kadar o kadar çok uyanıyorum ki bebeğim 10.5 aylık 1 gün uyku yüzü görmedim😔😔
Kevser61 tepetaklak3 3-4 ayından berı duzenlı uykusu var kızımın. Gece 5 de sabahda 8 de uyanır uyur bıdaha 10 da uyanır kahvaltımızı yaparız. Gece uykusuna 12 de yatıcak gıbı ayarladım hep. 9bucuk 10 dan sonra daha uyutmadım. Yatmadan oncede mama verdım bıde odasını ayırdım baskada bısey yapmadım
tepetaklak3 Zynp57 o zaman yazsaydınız daha önce başlığım normaldi kimse yazmayınca kaynanaya çevirdim
tepetaklak3 bbbsraaa kesinlikle forum bebek ğzerine ama ben yazdım kimse cevap vermeyince başlık değiştim
Pispispis_06 tepetaklak3 Her bebek uykuyu sevmiyor maalesef kimi çocuğun gazlı olup kimisinin olmadığı gibi. Inşallah sizi dinlendireceği zamanlar yakındır annesi. Uykusuzluk çok zor gerçekten Allah yardım etsin tüm annelere bebeklere.
Z-uma tepetaklak3 canım acıkıyormu acaba gece belkide açlıktan uyanıyordur onun için bişiler denedin mi yatmadan önce muhallebi falan doyurucu
AlpOzlem11 tepetaklak3 benimki de öyle çok Nadiren kesintisiz uyur yada 1 2 kez kalkar ama nadir. Onun dışında gece 10 kere kalkıyo ağlıyo geri uyutuyorum bidaha bidaha uyanıyo 🥺🥺 ve 1 yaşında