Seymaaaaa Kizlar ikindi üzeri papatya rezene ve çörek otunu katistirip bir çay yaptım ve içtim bebeğim 5saattir uyuyor etkisi var mıdır sizce
Zeynepomer96 Seymaaaaa gazı vardır rahatlatmıştır çaylar onu ama o kadar küçük bebeğe bitki çayı verilmez papatya falan
Seymaaaaa Zeynepomer96 ben ictim Babygrils mor.alde sadece rezene içiyordum içine bir kaç papatya attım çörek otu attım yani bilemiyorum bu ladar etkili olur mu😂🥰
Babygrils selaysenur kim diyor geçmediğini. Birkaç yudum kola içtim beş dk sonra emzirdim sabaha kadar uyuyamadı gazdan zamanında
afra_orhon87 Bizde versene tarifi kahve çay bırakırım.yeter ki uyusun ya anlatır mısın nasıl yaptigini
selaysenur Babygrils doktorum bizzat dedi internettende araştırabilirsiniz daha mideye yeni gitmiş hemen süte karışmasını nasıl bekliyorsunuz 😂
Sum87 Onu bunu bilmem de 1.5 aylık bebeğin 5 saat aç kalması hiç normal değil kan şekeri düştükçe uykuya eğilimi artar
Seymaaaaa Sum87 canım her bebeğin bı uyku düzeni var ben 49i çıktıktan sonra uykuyu bebeğime bıraktım ki bazı doktorlar da bunu savunuyor.bebek uykuyla da büyür sürekli 5er saat uyumuyor gece gündüz 1 2saat g cmedwn emziriyorum zaten