Aslihan03- Arkadaşlar dün 4. Ay asimizi olduk . Fakat bebeğim dün geveden beri çok huysuz . Gece 3 de kalktı bir kaç saat uyudu ve anca daha yeni yatirabildim ateşi de olmadı . :( Bu huysuzluk ne zaman geçer ya
Ceren0109 Aslihan03- 4. Ay atagı canım bizde 4 ay 14 gunluguz 3.5 aylıgından berı cekıyorum acayıp huysuz sureklı emmek ıstıyor saat bası kalkıyo uyumuyor uykuda var ama dırenıyor bı bıtse de rahata ereerdıkk
biryazmasali Aslihan03- yani korkutmak gibi olmasın 4. Ay aşısından sonra tamamen huyu değişti 5 bck aylğız neredeyse hep huzursuz ama atak döneminden heralds bi türlü çıkamdk
Skn233 Ceren0109 valla bizde yeni girdik atağa tam girdik . Bizimki aksine emmek istemiyor . Uykusunda bile ağlıyor uykuya direniyor . Ayyyy ne zor ya 35 gün sürüyormuş Allah yardımcımız olsun
Ceren0109 Skn233 aminn bizde sureklı emmek istiyoruz saat başı yada yarım saate bir uyanıyor cok huysuz mızmız surekli kucak afedersınız ama wcye bıle zor gidiyorum 🤭
Skn233 Ceren0109 bende aynı durumdayım akşama kadar aç durdum valla o kadar kısa uyudu ki ne yemek yapabildim ne giyebildik hep kucakta ağlamaklı ya çok zor 🤦🏻♀️
Aslihan03- Ceren0109 gözüm korkmaya başladı baya zaten kolik bir bebeğim vardı sadeve iki haftadır uyku düzeni oturrtmustuk oda gitti sanırım
Aslihan03- biryazmasali uzun süren bir atak dönemi anladığım kadarıyla :( Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aslihan03- Skn233 ay evet benimde aynen öyleydi yatağa koyuyorm ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor oturuyorum ağlıyor geziyorum susuyor :(
Ceren0109 Skn233 aynen Allahtan rşim evde yardımcı oluyor ama keske olmasa da yardım etmese bu vırus nedenıyle ısten cıkarıldı😏
Skn233 Ceren0109 Ama neden işten çıkarılmak ya izin verip para vermeleri destek olmaları gerekirken 🤦🏻♀️
Ceren0109 Skn233 aynen canım ustelık daha 1 ay bıle olmamıstı ıse gireli cok sevınmıstık ıyı guzel bı ıs bulduğuna cunku yasadıgımız yerde iş sorunu çok. Ama napalım kısmet değilmiş herşeyde vardır Bi hayır🙏🏻