kukuleta Hanımlar bebeğim daha 42 günlük annem emziği tutmuyor dye pekmeze batırıp verelim diyor hyr diyorum küsüyor biz size yaptıkta ne oldu diyor sancısı içinde 2 cay kasıgı şekerli su verelim dedi yine yok dedim yine aynısını yaptı küsüyor siz cok biliyorsunuz diyor benden gizli verdiğini düşünüyorm bi kere pekmeze batrdım emziği azıcık cocukta tuttu bu sefer bak tuttu diyor
PelinKaraca kukuleta şekerli su hayır tabiki de ama valla canım benim iki kızımda pekmeze batırınca tuttu emziği zaten çok batırmadım ucundan değdirdim bir zararı da olmadı
Ebruea kukuleta benim oğlumda emzik almıyor. Zorlamadımda alsın diye. İlk zamanlar memeyi emzik gibi kullandı ama şuan 3 aylığız yapışık gezmiyoruz da memede. İstemiyor madem yapcak birşey yok
MerveBH04 kukuleta bizimkide hiç tutmadı emzik 2aylık olduk emzik olmasada oluyor büyük bi olay değil bence hiç zorlama
2metinaski kukuleta Canım şekerli şeyler bebeğinin sindirim sistemini yormaktan başka bi şeye yaramaz. Pekmez onun için daha çok ağır bence biz bile yiyince çok susuyoruz o yavrucagi düşün bi de
Rngya23 Ebruea benim de kızım da ilkin hep memedeydi yorulmuştum artık ama 3 aylık oldu dediğiniz gibi hiçbir emziği almadı zorlamadım etrafa meraki arttıkça memeyi unutuyor
Ebruea Rngya23 gazdan da oluyormuş sürekli emmek istemesi. Doktorumuz bebek kilolu muhtemelen gazı çok ve emmek istiyor sürekli demişti. 3,5-4 ayda biter dedi ve bitti şimdi çok rahatız. Meme aramıyor emzik zaten almadı hiç iki çekiyordu bakıyordu boş atıyordu😂😂😂
kukuleta Ebruea ya doktor dediki kilosu cok cok iyi 42 günlük 4700 gramdı 2,3 gün önce sık emzirme dedi gündüz 2 saatten erken emzirme gecede 3,4 saatte bir dedi ama hep meme istiyor aglıyor mosmor oluyor ve meme vermeden mümkün degil susmuyor
Ceydakoruc kukuleta doktoru dinlemeyin bence emmek istiyosa verin benim bebeğimde aynı 2 buçuk aylık oldu daha yeni yeni emmeden duruyor 4700 de çok değil ayrıca gayet normal bi kilo benim kızım 5200 dü doktor sık sık istediği zaman emzir o seninle duygusal bağ kurma ihtiyacı duyuyo dedi. Bebekler 20 dakika memede kalıyorsa bunun dadece 4-5 dakikasında süt içer geri kalanında duygu alır
Deletedmom115 kukuleta Doktorunuzu dinleyin. Fazla beslenme bebek gaz oluşturur. 2 saat 42 günlük bir bebek için ideal bir zaman. Ilk haftalar olsa sorun olmaz ama şuan 2 saat gayet iyi. Ayrıca şekerli su pekmez vs batırmayın kendi tutarsa tutar tutmazsa aman aman bir şey değil.
Ebruea kukuleta bana çocuk doktorumuza asm de de ne kadar emmek isterse emsin dedi kendiniz çekmeyin kendi bıraksın dediler. Kendini orda güvende hissediyomuş. Anne sütü alan bebek için 2 saat bence çok fazla doğduğumuz yoğun bakımda kalmıştık oradaki yoğum akım hemşireside mama alan bebek 2 3 saatte bir acıkır ama anne sütü alan saatte bir emzirin demişti.
Balbocegi kukuleta bebeğinizin kilosu normal. Fazla değil ki. Bence bebeğiniz ne kadar isterse o kadar emsin. Zamanla düzene giriyor bu durum.
kukuleta Ceydakoruc ne bilryim öyle dedi ilk zamanlarda gündüz saat bası gece 3 saatte bir demişti simdi ara ver 2 saatten erken verme dedi
melic_ benim annemde surekli batir gel bisey olmaz bekmeze deyip duruyor bi turlu tutturamadim banyo yapinca annem hemen arkasina tuturuyor ama bidaha tutmuyor annemde ayni sizin dediginiz gibi eskiden hep pekmeze. batirtilirdi dior batirdim tuttu ama birakin ca tutmuyor bende ugrasiyorum 48 gunluguz daha
Balbocegi Bu arada emzik almayan çocuk ne yaparsan yap almaz. O yüzden şu an ihtiyacı olmayan birşeyle tanıştırma meleğini