Asaf ilknurcelik bal kabagı kırmızı biber çorbası şehriye pirinç yulaf unu tam bugday unu taze fasulye çorbası yap karnı bahar ben hepsiyle 3 gün kuralını denedim ve artık karıştırıp yapıyorum çorbalarını
Dabakinci ilknurcelik ben bugün brokoli denedim buharda pişirdim ezdim ve biraz zeytinyağ damlattm çok sevdi.
ilknurcelik NaimeYilmaz onları da denedim gece uykuya dalmada sıkıntı oldu altan çok gazı oldu. Yine arada veriyorum meyve. Ama farklı sebzelere ihtiyacım var
Asaf ilknurcelik hayır kesinlikle gerçi benim bebegim dogdu dogalı gaz sorunu hiç olmadı rahatlıkla hep çıkarmıştır mama yedig halde belkide ondan anlamadım yapmadı ama severekte yer 1 yaşına kadar salça tuz vermiycem
NaimeYilmaz ilknurcelik benimki de gazlı brokoli denedm. Yogurt gaz yaptı ama brokolı yapmadı mesela.
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Zeytinyağı ekleyerek bugün verdim bekleyip göreceğiz.. 4-6 verılebılırlerın arasında.
Dabakinci Oslemm valla su saate kadar pek bisy olmadı sadce ben biraz fazla verdim yiyor diye ilk gün bir tatlı kaşığı en cok veriliyor ama ben biraz fazla verdim onu cok az az cıkardı okadar
Asaf Elifasel ben mesela 3 gün boyunca karnı bahar verdim ve ilk tatlı kaşıg kadar verdim sonra akşam tekrar verdim ertesi gün artırdım az 3 güne kadar öyleydi sonra fasulyeyide öyle yaptım alerji yoksa sorun degil