Deleltedmom_69 Bal_aselim benim bebegiminde atesi olmadi sadece ayagi sisdi isde oda huysuzluk yapti 1 gun kolanyayla uvalayinca gecti zaten de bu aralar cok istahsiz ins cabuk gecer bu donem😔😔
Bal_aselim Deleltedmom_69 inşallah gerçekten bebeklerdeki en büyük sorun huysuzluk ya ne sıkıntısı var bilmiyorz onlarda anlatamıyo çok sıkıntılı bi durum
Neslihanbew Nurmry işk başlarda kilo güZel aldığı için son ay aldığı düşük kilo sorun yaratmadı şuam 5600
Ceydakoruc Gok-080417 aşıya gitmeden önce yarım çay kaşığı calpol verdim ebenin tavsiyesiyle ne ateş yaptı ne huzursuzluk ne de başka bişey bol bol emzirin bide aşıdan sonra tavsiye ederim benim bebeğim aşıdan sonra 3 gün hep uyudu bi tek emmeye uyandı😊
Ceydakoruc Turna20 aşıya gitmeden önce yarım çay kaşığı calpol verdim ebenin tavsiyesiyle ne ateş yaptı ne huzursuzluk ne de başka bir şey sadece 3 gün emmek için uyandı uyudu sürekli bol bol emzirin bir de aşıdan sonra
Gzd2016 Ceydakoruc ama bu vurulan aşılar bebeğin mikroplara direncini arttırmak için değil mi. Ben şurup verip öyle mi Geleyim diye sorduğumda hemşire hayır o zaman aşının hiç bir anlamı kalmaz eğer aşıdan sonra 38in üzerine çıkarsa o zaman verirsin dedi sizin ki niye öyle dedi ki
Durusumm Deleltedmom_69 evet gece emiyor, sık sık emzirmeye calisiyorum onun disinda nohut bulgur pilavı sık sık tuketiyorum bitki cayi tahin pekmez bol su, motivasyon
Asaf0625 2 aylik aşı vurulduk bizde surekki emme ve koynumda uyuma başladı yatağına koyuyorum agliyo omzuma koyuyo başını susuyo ilk gün kolunu ayaklarini oynattığı zaman çok agliyodu
Busraae Deleltedmom_69 bizde yaptırdık pazartesi günü hiç bir sıkıntı yasamadık çok şükür bebekten bebege degisiyor sanırım
Koalina Deleltedmom_69 Fitili ne için kullanıyorsunuz birde doktor mu yazdı bizimde var 20 Nisa’nda ona göre hazırlıklı olmak istiyorum bende
Deleltedmom_69 Koalina atesi icin vermisdi hemsire atesi cikmadi ama cok huysuzdu uyumuyodu inliyodu surekli bende yarim fitil verdim rahatlari bebgim uyudu sonra
Koalina Bal_aselim Bunuda öğrendiğim iyi oldu ama benim kızımın inek sütü alerjisi var bunu ebeye sorarak mı versem bende
Bal_aselim Koalina kalpol normal Ağrı kesici ateş düşürücü alerjiyle alakası olacağını düşünmüyorum ama gitmeden bi ara sor istersen