Ays_ays Kaç aylıkken başladınız kız bebeklerde bebeğim 2 aylık illa ayakta kucakta kalacak yatmak istemiyor ağlıyor
Deletedmom55 Ays_ays 2 aylık bebeği ayakta mı tutuyorsunuz? 5 ayda basladık onda da günde en fazla yarım saat koyuyorum
Ahsenay Ays_ays bebeğim 7,5 aylık 1 haftadır koymaya başladım bi kaç kez koydum onda da çok az çünkü durmuyo emekleyerek daha rahat geziyo sevmiyo örümceği
Annesininbalkizi Ays_ays daha çok küçük örümceğe binebilmesi içinbi başını dik tutabilmesi gerek, biz 5buçk aylıkken başladk o da çok kısa süreliydi,
Ays_ays Deletedmom55 yok kucağımda ya koltuk altından tutuyorum dik durmak istiyor ayağını bacağıma değdiryorum haliyle zıplıyo
Deletedmom55 Ays_ays yani cok cok erken en azından 5,5 aylıkken falan baslayabilirsiniz yürüteçe ama yine de siz bilirsiniz tabi
Ays_ays Deletedmom55 yok zaten şimdi başlamam hani 6 aylıkken mi 5 aylıkken mi başlanıyor genel olarak başlayanlar kaçta başladı diye merak ettim 7 8 olanda vardır heralde
Merveyavuzktm Benim oğlum 6,5 aylık yaklaşık bir haftadır koyuyorum günde yarım saat kadar. Bıraksam daha fazla duracak ama izin vermiyorum :) normal o şekilde yapması bilinçli yapmıyor annesi.
Ebrs Ays_ays canim oturtmayab6maylikken basladik öncesinde kendiside istiyordu da ben fazla oturtmuyordum cok zararli diye. Yurutecede 7.ay itibariyle gunde yarim saat, 1 saat seklinde koydum. 10 aylik olduk gunde en fazla 1 saat o da ara ara koruyorum yurutece