Yvzasmn Merhaba sevgili anneler, benim kızım 6. Ayına girmek üzere ama süt alerjisi var ne yazıkki😕 ek gıdada kalsiyum ihtiyacını nasıl karşılayabilirim süt alerjisi olan anneler siz bunun için neler yediriyorsunuz?
Agg0207 Yvzasmn kızım 15.5 aylık o dönemlerde sebze meyve bakliyat tüketti sürekli hep taze yemekler yaptım ona çeşit çeşit sebze meyve yedi hep hiç sıkıntımızda olmadı şükürki şimdi artık atlattık yoğurt kuzu eti herşeyi yiyor darısı size inşallah
Deletedmom277 Yvzasmn ben hiç direk kalsiyum ihtiyacını karşılayayım diye bir şeyler vermedim. Ek gıdaya yeni başlayacaksanız tadım ayları. Zamanla bebeğiniz büyüdükçe öğün sayısı ve yiyebildikleri artar o zaman her gün sebzesini etini verirsiniz ama bildiğim kadarıyla brokoli de kalsiyum iyi bir de Brüksel lahanasında
Deletedmom114 Ispanak 148 mg Lahana 46 mg İncir 35 mg Chia tohumu 630 mg Soya sütü 53 mg Kuru incir 162 mg Kuru fasulye 141 mg Ay Çekirdeği 78 mg Brokoli 105 mg Soya fasulyesi 140 mg Tatlı patates 30 mg Bamya 84 mg Portakal 40 mg Balkabağı 22 mg Roka 160 mg