Zeynepzey Zynp57 benim kızımda 6 ay 5 günlük henüz emekleme yok ama poposunu kaldırıyor sürekli yuvarlanıp duruyor çığlıklar havada uçuşuyor 🤣
Annesininbalkizi Zynp57 6ay29günlüğüz,daha erken sanırsam emekleme için. Çıkarıyor değişik sesler, çığlık da atıyorz
Balinannesii Zynp57 6 ay 24 günlüğüz yüz üstü durmaktan bile nefret ediyor bırakın emeklemeyi 😃 çığlıklar atıyor annniii diyor bababa diyor nadir onun dışında kendi kendine birşeyler söylüyor
nur_eayni_h Zynp57 6 ay 7 günlüğüz kendi dilinde konuşmalar ve çığlıklar havada uçuşuyor, yüzüstü yatarken aşağı aşağı ilerliyor yorulunca sinirleniyor 😂
hawiinnazz 6ay 24 günlüğüz fakat henüz başlamadık emeklemeye sadece arada ses çıkarıyor ve kendi etrafında dönerek ilerlemeye çalışıyor canm 😇 ya senin ki
Zynp57 hawiinnazz kızım 6 eylül doğumlu köprü kuruyor geri geri gidiyor yada sürünerek ilerliyor karnından destek alarak kendi etrafında 360 derece dönüyor ama tam anlamı ile emeklemiyor merak ediyorum emekleyen var mı
Zynp57 Zeynepzey kızım 6 eylül doğumlu köprü kuruyor geri geri gidiyor yada sürünerek ilerliyor karnından destek alarak kendi etrafında 360 derece dönüyor ama tam anlamı ile emeklemiyor merak ediyorum emekleyen var mı
Zynp57 Annesininbalkizi kızım 6 eylül doğumlu köprü kuruyor geri geri gidiyor yada sürünerek ilerliyor karnından destek alarak kendi etrafında 360 derece dönüyor ama tam anlamı ile emeklemiyor merak ediyorum emekleyen var mı
Zbyddgl Bizde 6 ay 17 günlüğüz bizde sadece yuvarlanıyoruz henüz emekleme yok ama baya bişeler anlatmaya çalşıyo😊😂
Biranne2 Bizde 6ay14günlüğüz köprü kuruyor kendini geri itiyor ama emekleme yok daha var galiba ama odalar dolusu çığlıklarımız var 🥰
Rayihaaa 6 ay 22 günlüğüz emekleme yok yüz üstü koyunca çığırarak ağlıyo asla öyle durmak istemiyor, konuşmalarda başladı de de de felan ama pek hateketlenme yok şuanlık
zeynepzeze 6 ay 27 günlüğüz emekleme yok, popusunu kaldırıp dönüyor. Gülüyor, sesler çıkarıyor 😊 Ben bu ayı çok sevdim. Çok eğlenceli 😍
Seherronya Bizde 6 eylül doğumluyuz :) sanırım emeklemeye az kaldı emekleme pozisyonu alıyo ayaklarını kullanıyo ama kollarını tam olarak atamıyo 1 2 haftaya o işide halleder diye düşünüyorum 😂 bol bol çığlık atıp tükürük çıkartıyo bakalım 7. Ayda neler olacak ❤️
hawiinnazz Bizde 9 Eylül’de doğduk aralarında 3gün var oğluma kız arıyorum kendime gelin a dostlar 😂😂