Emirege81 Kizlar oglum emmeyi birakti bir ay oldu ama goguslerim hala vok dolu ve sanci yapiyor sutumun kesilmesini nadil saglayabilirim corono dan dolayi doktorada gidemiyoruz malum varmi bi caresi😭😭
-erCansu- Emirege81 maydonoz ve nane nin anne sütü azalttigini okumustum bi cok yerde hatta ilk baslarda hic yemiyodum emzirirken
Emirege81 Alyaderin13 18 aylik canim kendi birakti vermeyi denedim almiyor isiriyor zorlayinca yemekte yiyor bende ustune dusmuyorum artik napim ama gogsum agriyor sutumde bol
Alyaderin13 Emirege81 ahh kıyamam olsun yapacak bişey yok annesi. Maşallah yine okadar emmiş. Bildiğim kadarıyla sadece sağma ile boşaltabilirsin. Çocuk emmediği için zamanla kesilir zaten
filizzz59 Emirege81 lahana sarıp sonra da streçlenıyor bır ebe bu uygulamayı yapıyordu kesmek için lahanayı ikiye bölün goguslerınıze koyun strecleyıp yatın gogle dan da yazabılırsınız bır aratırın
Emirege81 Alyaderin13 sagarak bosaltiyorum ama sutum artiyor hala kesilecegi yere ne hikmetse anlamadim
prenses3509 Emirege81 verirler sorun olacağını sanmıyorum açıkca söyleyebilirsiniz sütten keseceğinizi sonucta süte alerjısı olan ve kesmek zorunda kalan bir çok anne var ve bu yöntemi uyguluyor.