MYamaniko direk hamağı filan herşeyi bırakın. Bi cesaret bu akşam 7.30da rutin belirleyin ister banyo ister masaj ama bi 20dk filan sürsün yumuşak şeyler yapın sonra iyi geceler deyip beşiğine koyun odayı karartın ninni söylemeye başlayın çok ağlamadığı sürece sesinizi hiç değiştirmeden devam esin şiddeti artarsa elini tutun başını okşayın son raddeye gelene kadar kucağa almayın baktınıx koptu iyice kucağınıza alın ama asla sallamadan bi sakinleştirin ve sakinleştiği saniye hemen geri koyun birdaha mı koptu yine alın yine koyun ama mümkün olabildiğince az alın beşiğinden bu akşam ve yarın zor geçer zor dalar ama en fazla 2 gün emin olun değiyo !! Oda yeterince karanlık değilse göz teması kurmayın onu heyecanlandırmayın telefon vb bişile ilgilenmeyin 3-4gün bu şekilde her uykusuna geçirin gündüz 60dkdan erken kalkarsa gidin yanına 30dk uğraşın yine uyumazsa alın 2,5 saatte bir uyutun günde 3 uyku olcak şekilde 3-4 gün sonra yatağına bırakın öpün çıkın odadan kapıda durun koparsa girin hafifçe dokunun ama kapıda en az 10-15dk bekleyin 3 günde o sürüyo 1 haftada herşey yoluna giriyor bugun mesela kızım öğlen 45 dk da uyandı gitmedim 8.dakikada geri uyudu ağlamadı ama mozırdandı sadece kendi programım şöyle ; sabah 7 uyanış 7den önce uyansada gidip almıyorum zaten ağlamıyo konuşuyo kendi kendine uyku arkadaşıyla oynuyo. 07.30 mama(120ml) 09.00beşiğe koyma 10.30 uyanış 11.00 mama(120ml) 12.30beşiğe koyma 14.00 uyanış 14.30(mama120ml) 15.30 yoğurt 16.00ybeşiğe koyma 17.30 uyanma 18.30 mama(120ml) 19.00 yoğurt 19.15 banyo masaj rutini 19.40civarı beşiğe koyma 20.00 en geç gece uykusuna geçmiş oluyor gece 23 ve 03te 120ml mama ama uyuyor olcak uyanıksa bekliyorum uyumasını öyle veriyorum gece uyanıkken mama vermek yok yada emzirmek. Uyku arkadaşı edinmelisiniz ve emziği ilk günden çıkardım elini emdi 2 gün unuttu sonra