Yavuzalii Ankademirrr damaksız emzik yada damaklı deneyin. Benim oğlum damaksızı tuttu. 2 haftadır emiyor Ama damaklı ince bi emzik verdim onu kesinlikle kabul etmedi. Farklı emzikleri deneyin
Zeyno_mehmet Aynı sorunu bende yaşıyorum. Oğlu 2 buçuk aylık. Defalarca denememize rağmen tutturamadık. Biraz alıp ağzına bişey gelmeyince sinirlenip atıyor ve ağlamaya başlıyor. Çok uyanık benimki galiba kanmıyor 😁
Ankademirrr Aynen bizimki de öyle evde bir sürü emzik var hiç birini almadı bal sürdüm reçel sürdüm bitirince atıyor 😀
G_ADAN Ankademirrr bal çok alerjik bişeydir. Reçelin ucuna dokundurabiliriniz buna bir şey diyemem ama bal kesinlikle 1 yaşına kadar yasak
AysenurDefne Bal ve reçel vermeyin lütfen.. Benim bebeğimde almadı 4 emzik değiştirdim şuan aventin ayıcık desenli olan emziğini sadece uyuyacağı zaman alıyor ağzından düşünce uyanıyor o yüzden uyuyasıya kadar bekliyorum dalınca kendi atıyor zaten..
Ankademirrr Bal reçel vermiyorum zaten ucuna değiriyorum tutsun diye ama Yok denedim hepsini hiç birini almıyor midesini bulanıyor tutsa çok rahat edicem çokta yakışıyor 😊 ama olmadı