Srp94 Merhaba arkadaşlar, kızıma 3 aylıkken rota aşısı yaptırmıştım, şimdi 5 aylık ikinci dozu yaptırmam gerekiyor ama virüsten dolayı sağlık ocağına gitmeye korkuyorum acaba alıp evde yapsam olurmu sizce fikri olan varmı
Zeynepzey Srp94 tabiki yapabilirsin geçen hafta ben kendim verdim kızıma sadece çok tok olmadığı zaman ver
Deletedmom336 Srp94 ben doktor sordum yapmayin kesinlikle dedi daha sonra instegramda bi doktordanda duydum o da ayni sekilde dedi ve goturup hastanede yaptirdim🤷♀️
gozdeyrs Srp94 saglik ocagindaki hemşiremiz alip kendiniz yapabilirsiniz demişti bize 2.dozunu yaptiracagimiz zaman
turkuaz1290 Srp94 bende ilk dozuju geçen hafta kendim yaptım sğlık ocağındaki hemşirem getirme kendin yapabılırsın dedi tereddüt ettim korktum ama oraya götürmekten daha iyi bence gece uyurken uynadığında yaptım arkasından hemen emzirdim ama fazla emzirmedim kusmasın diye hemende uyudu zaten kusmaması için gece yaptım sabaha kadarda bekledim yan etki olurmu diye çok şükğr bi sıkıntı olmadı kusmasını engelleyin sadece yoksa tekrar yapılması gerek
Ayseenur Bizde 3. Ayımızdayız sağlık ocağına götürmeye korkuyorum hemşiremiz alıp evde kendin yap sakın getirme çocuğu dedi
Srp94 Hanis ben ilk doza 280 lira vermiştim, şimdi biraz zam gelmiş galiba 310 lira civarında heralde