Gizemmduhan Merhaba bize sağlık ocağından vegaferon kan damlası verildi 5 aylığız bu arada bebeğim tadını hiç sevmedi öğürüyor ve kabızlık çok yaptı şuan mecburen kullanamıyorum acaba bunun yerine ne kullanabilirim ?
inci_6007 Gizemmduhan canım ben geçmedim daha ama sidefer çok iyi diyorlar sağlık ocağının kan ilacı ve d vitamini ben içince bile sütünden geçip gaz kabızlık yapıyordu dusun
KbrUmayAda Gizemmduhan merhaba doktorumuz sidefer i önerdi hem tadı güzel hem de kabızlık yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim
Alisvezehra Deletedmom133 bende ferrum aldım ama kullanmaya korkuyorum nasıl bebeginizde yan etki filan yaptimi 4 aylık bebeğim
xfundaaa Ben bir kaşık pekmez veriyorum yada hakiki karadut özü surup hiçç yoksa karadut alıyorum kaynatıyorum suyunu veriyorum
Deletedmom245 xfundaaa bende sizin gibi, karadut özü ve pekmez👌🏻 Doktorum kan değerlerine bakılmadan kan ilacı verilmez ben bu uyguulamayı tasvip etmiyorum 6 aydan sonra bakılır varsa kansızlığı o zaman verilir demişti bende henüz kullanmadım ilaç.
Deletedmom245 xfundaaa bz 5 aylık olacağız bir kaç gün sonra. Ben kaşık ucuyla veriyorum doktorumun izniyle daha henüz çok veremiyorum biraz daha zamanı var diye
GirayinAslisi Mum doktorumuz yok ama yorumlardan ben bestiron aldım getirtiyorum kullanımı nasi lacaba bu arada bebegim 6 bucuk aylik
Mum GirayinAslisi kaç kılo ise o kadar damla veriyorum. Örneğin 6 kg 400 gr ben 6 damla veriyorum günde bir defa
Elmaliseker Gizemmduhan faydasida yok aylarca kullndm saati saatne hcbi ise yaramadi ocean bestiron veya sideferi arastr aklina yatani kulln .. bn ocean aradm depolarda yoktu sidefer kullniorm
SenaBetul Kızlar bu kan ilacı ne zamana kadar verilecek yani belirli bi yasa gelene kadar verilecek mi yoksa kısa bi süre için mi
xfundaaa meliss14 ben internet almıştım canim bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım bulursam yazarım sana ayrıca pazardan kara dut da alıyorum paketi 10 tl onu da kendim suda birkaiyorim temizliyorum iyice sonra kaynatıyorum suyunu veriyor hafif seker koyuyorum veriyorum öyle de yapabilirsin