KornZorn2020 Merhaba. Bebeklerim 2 aylık. Şimdiden ürünler için hazırlık ve araştırma yapmaya başladım. Aktivite ve oyunlara ne zaman başlamalıyım ve bu süreçte önereceğiniz oyuncaklar/eğitici setler nelerdir?
Sahreyldrm KornZorn2020 oyun halısı çıngırak hışırtılı kitaplar ve renkli halkalar ilgisini çeker canım
Elif4d KornZorn2020 ben dün kitapcı.com.tr diye bi yerden çok güzel fiyatı da uygun zeka kartları ve kitaplar aldım bir bakın isterseniz tavsiye ederim
Pinkbery KornZorn2020 4 aylıkken zeka kartlsro kullanmaya başladım. Cıngırak birkac yumusak oyuncak yeterli oldu.
Elif4d KornZorn2020 umarım basımıda güzeldir bide sevgili bebekten zeka kartı aldım bir hafta falan geçsin başlıcam ufaktan sende başla vakit geç olmadan inşallah 😊
Elif4d KornZorn2020 sanmıyorm okuduğum kitaplardan anladğm kadarıyla ne kadar erken dönemde farklı uyarıcalarla karşılaştı omkadar beyşn gelişimi yönünden iyiymiş 😊 benimkiler erken doğdu gününü doldurmasını bekledm bide kızım ameliyat oldu biraz toplasın kendini yavrucak başlıcam inşallah
KornZorn2020 Elif4d o zaman iyi ben de verdim sipariş bekliyorum gelmesini 🥰 gelmiş geçmiş olsun canım. Benimkiler de erken. 33 haftalık doğdular 🙈 şu an 2 aylık. Bende ufak ufak başlayayım 🥰 müzik de çok dinletiyorum seviyorlar 🥰
Afsk KornZorn2020 merhaba benimde kızlarım 3 aylık zeka kartları hariç başka ne gibi aktiviteler yapabilirim
KornZorn2020 Elif4d hepsiburada dan 4lü eğitim seti aldım bebeğimin ilk zeka kartları + ilk 50 hayvan + ilk 50 sözcük + ilk 50 sebze meyve olmak üzere. Dediğiniz sitede de indirim varmış la fonten andersen ve dünya masallarındann aldım masal kitapları aldım 🥰🥰
Elif4d KornZorn2020 a101 e ben dinazorum ben penguenim gibi o sitedeki on tl kitaplar beş tl olarak gelmiş anneme aldırdım şimdi iki tanede üç boyutlu kitap aldırdım 😊
Elif4d KornZorn2020 hamilelik haftalarmz aynı sayılırmış aslında ama senn minikler acele etmiş anlaşılan🤣
KornZorn2020 Elif4d İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum 😍 Bizim a101e gelmemiş onlar ya 🙄 dün eşimi gönderdim. Yok dedi. Diğeri de biraz uzaktı dışarda kalmasın dedim artık